Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie

Cygan665

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jakies spolszczenie juz do tej gry ?

Nie ma spolszczenia, nie jest ono potrzebne język obcy w BnS jest na poziomie gimnazjum. 

没我爱

Opublikowano

Dasz sobie spokojnie radę, questy po ang nie są takie trudne :)

Poza tym, klikając na misje masz zaznaczone miejsce gdzie ona jest, a nasuwając myszkę na moba widzisz czy to ten ;p

Opublikowano

Dasz sobie spokojnie radę, questy po ang nie są takie trudne :)

Poza tym, klikając na misje masz zaznaczone miejsce gdzie ona jest, a nasuwając myszkę na moba widzisz czy to ten ;p

Nie zawsze. Czasem jest tak, że masz zabić danego mobka i z niego coś dropi, jednak nie jest on oznaczony, dlatego najlepiej patrzeć na mini-mapkę, gdzie jest oznaczony obszar, w którym znajduje się dana rzecz (na czerwono - do zabicia, na niebiesko - do podniesienia?). Spolszczenia nie ma i sądzę, że raczej prędko nie będzie, o ile w ogóle ktoś o tym myśli.

Opublikowano

Tyle ze nie bylem pilnym uczniem i nie znam angielskiego :)

Podstawowe słowa raczej znasz, jak czegoś nie wiesz wystarczy zapytać na forum, ew. możesz sobie pobrać aplikacje Google Tłumacza na komórę - zrobić zdjęcie i zaznaczyć tekst do przetłumaczenia. Raczej na spolszczenie nie masz co liczyć, to już nie te czasy kiedy znajomość języka nie była tak popularna... no chyba że twórcy sami wyjdą z inicjatywą przetłumaczenia gry i na nasz język jednak wątpię w to.

没我爱

Opublikowano

Nie zawsze. Czasem jest tak, że masz zabić danego mobka i z niego coś dropi, jednak nie jest on oznaczony, dlatego najlepiej patrzeć na mini-mapkę, gdzie jest oznaczony obszar, w którym znajduje się dana rzecz (na czerwono - do zabicia, na niebiesko - do podniesienia?). Spolszczenia nie ma i sądzę, że raczej prędko nie będzie, o ile w ogóle ktoś o tym myśli.

Chodziło mi właśnie o to zaznaczenie na mapie :)

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie ... mam sprzet ge force gtx 960 4 gb i5 4690 3.5 ghz 8 gb ram win 7 64 bit i gra mi strasznie klatkuje czego to jest przyczyna ?

Przybij Piątke [5] :D

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie ... mam sprzet ge force gtx 960 4 gb i5 4690 3.5 ghz 8 gb ram win 7 64 bit i gra mi strasznie klatkuje czego to jest przyczyna ?

Wina serwerów BNSa,większość osób ma z nimi przeróżne problemy ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...