Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Pluginu/Skryptu na ban po śmierci gracza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, tak jak na temat wiem, że jest kilka pluginów i skryptów takich, ale nie mogę znaleźć takiego odpowiedniego, którego mogę skonfigurować w taki sposób, że np. Zgoniłeś! I podaje link, aby osoba mogła się odbanować SMS a w tych skryptach i pluginach co do tych czas spotykałem nie ma takiej funkcji, aby to zmienić jedynie można zmienić czas bana i tyle proszę o podanie pluginu/skryptu, aby był czas około 10-20sec na pożegnanie się z serwerem (choć nie koniecznie), ale na 100%, żeby była możliwość skonfigurowania treści wyświetlanej i ustawienia czasu trwania bana.

Używałem i testowałem pluginów: Hardcore, EHardcore, YHardcore.

Dziękuję i pozdrawiam cieplutko.

Opublikowano

Nie wiem czy Ci to pomoże, ale możesz po prostu w server.properties ustawić linijkę hardcore=true. Wtedy po śmierci dostaje bana i tyle. A wiadomość możesz chyba edytować w essentials ;)

Ps: Linki na wiadomości po dostaniu bana nie działają.

Opublikowano

Nie wiem czy Ci to pomoże, ale możesz po prostu w server.properties ustawić linijkę hardcore=true. Wtedy po śmierci dostaje bana i tyle. A wiadomość możesz chyba edytować w essentials ;)

Ps: Linki na wiadomości po dostaniu bana nie działają.

Szczerze? to mi chodzi raczej o plugin lub skrypt a nie o to co piszesz a co do linków to zamiast linku będzie pisało Kupić unbana możesz na naszej stronie www.cośtam.pl

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...