Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Vi, Rengar czy Lissandra?

Sandboxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Chodzi mi o to która z tych postacie szybko sie nie nudzi i wg. Was ciekawa mechanike.

76561198146628072.png

Opublikowano

Vi:

+ op ganki

+ łatwa postać

+ trochę tankowna

+ escape

Rengar:

+ op late game

+ one shootuje 3/4 championów jeśli jest nafeedowany

+ brak many/energii

- Jeśli zmarnuje ulta jest useless

Lissandra:

+ dmg

+ escape

+ jest ult działa jak zhoyna

- w early game problemy z maną

Ja osobiście polecam Vi na jungle. 

Opublikowano

Ja chyba wybrałabym na Twoim miejscu Rengara. Nie ma many, może robić świetne ganki dzięki ultowi, równie dobrze może też fajnie uciec na nim czasem. Jak się nafeeduje to może być wkurzający dla przeciwników.

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja polecam Lissandre bardzo trudna do pokonania a Renata w 2 znajdziesz w jungli i WIN tak samo jak z VI Lissandre ma bardzo fajny escape trudna do zabicia a w tf bardzo dobrze się sprawdza

Opublikowano

Weź Vi, Lissandra nie jest już za bardzo w mecie, a Rengar zgarnie teraz dosyć bolesne nerfy. Vi ma porządny escape, jest mobilna, ma przebicie pancerz oraz % DMG HP z W, przyzwoitego shielda z pasywki, szybki jungle clear, a zaś jej ulta nie da się niczym przerwać (jedynie zhonya).

Opublikowano

Ja bym wybrał rengara, bardzo dobrze sie skalluje.Nawet nie mając dobrego early game możesz tradować się z naffedowanym adc w enemy co będzie opłacalne dla waszego teamu.Możliwość grania AD/AP z tym AP to nie są żarty, polecam :)

Opublikowano

­Ja wybrałbym Vi, ponieważ jest łatwa. Tak jak kolega :

Vi:

+ op ganki

+ łatwa postać

+ trochę tankowna

+ escape

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...