Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Serwer FreeBuild

adam23450

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[/img]

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: NowyŚwiat
Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: -------------------

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: 1.7.x - 1.8.x
Strza%C5%82ki.gif Sloty: 50
Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: Free Build
Strza%C5%82ki.gif Typ Serwera: Slotowy
Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
Strza%C5%82ki.gif Nether: Tak
Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Tak
Strza%C5%82ki.gif Pluginy: Autorskie + Internet

Za%C5%82oga.gif

Właściciel: Adamek0123 Budowniczy Endtrox Technik TheMatieusz

Dodatkowe%20Informacje.gif

Serwer Będzie typu Survival + FreeBuild na serwerze będziesz mieć swoją własną działkę ALE ! będziesz musiał na nią zarobić. Miejsce działki będziesz mógł dobrać samodzielnie a później jeżeli zabraknie ci miejsca będziesz mógł działkę powiększyć. Będziesz też mógł zostać miliarderem lub milionerem w grze LOTTO , MultiMulti , Kaskada. Ale myślisz że to wszystko na pewno będziesz mógł się ożenić ze swoim kolegom(wiem że to dziwne :D ) oraz ze swoją koleżanką. Będzie autorski system prac tak jak też wprowadzimy System banków , kredytów ,zakładania firm, urzędy skarbowe, urzędy miasta również będziesz mógł założyć swoje miasto i będziesz mógł być jego prezydentem. I jeszcze WIELE WIELE WIĘCEJ !!!!!!

Kliknij.png

Zagralibyście ? 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie sądzę że serwer byłby dobrym pomysłem skoro nie potrafisz zrobić prostej prezki na MPC ;=;

Poza tym powiększanie działek i na nie zarabianie to lipny pomysł,załóżmy sytuacje gdzie jest serwer FB+SV i nie ma pluginu jobs i zbierasz stacki diamentów po to by kupić działke i przychodzi jakiś rak co cie zabija i wyśmiewa na czacie i on w 5 minut gry ma już na działkę a ty w 2 tygodnie nie.

" będziesz mógł się ożenić ze swoim kolegom" 

Przypomnę o tym że administracja ma 14 lat co natychmiastowo skreśla wam szanse na zrobienie dobrego serwera.

Nie zagrałbym.

Opublikowano

Ok czyli zostajw przy moim 1 wyborze

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Prezentacja nawet nie na 2/10, wszystko w jednym kolorze i źle się to czyta.

I taki tip: jak już wyśrodkowujesz to wszystko, a nie, że tabele są na środku a opisy na lewej stronie.

Prezentacja bardzo słaba, info tylko podstawowe i jeszcze napisałeś całą załogę serwera w jednej linijce...

Nie zagrałbym (na chwile obecną).

Opublikowano

Jakie masz autorskie pluginy ? Po takiej prezentacji można się domyślić, że ich nie posiadacie.

sam ich drogie dziecko nie posiadasz 

TheMatieusz jest technikiem a on piszę pluginy ;v dlatego napisał że autorskie.

Mateusz nie pisze pl 

Jedyna zaleta tego serwera to, to że jest to FB. Tak po za tym nic specjalnego i ciekawego.­

:)

Proszę o zamknięcie tematu 

Opublikowano

sam ich drogie dziecko nie posiadasz 

Mateusz nie pisze pl 

:)

Proszę o zamknięcie tematu 

typ prosil 3 dni temu o zamkniecie tematu.. gdzie jest administracja MPC? wiecej k***a tych niedzialajacych serwerow niech bedzie w publikacjach bo 2000 to za malo.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

typ prosil 3 dni temu o zamkniecie tematu.. gdzie jest administracja MPC? wiecej k***a tych niedzialajacych serwerow niech bedzie w publikacjach bo 2000 to za malo.

I tak pewnie nie zamkną tego tematu wiec. Admibistracja po prostu sie leni !!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...