Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie serwera na jakich plikach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,  Chciałbym postawić serwer ( Na razie Hamachi później może coś więcej )   i zaczerpnąć trochę info od was a mianowicie :

1. Co do serwa  to miałby to być :Medium/4Fun  , lv 250 max  , Nowe mapki by dalo się normalnie expic do tego 250 , Bosy i Metiny , Pety . 

Zacząłem przygodę na plikach by ,,takiniesmialy ''    Wgrałem do nich takie podstawy :

* Lepsze zbroje i miecze 

* 3 rękę , większy skład 

* uporządkowałem handlarzy 

* Usunięty drop zbędnych śmieci ( glewie itd )

* zmieniłem trochę grafikę clienta

* Poustawiałem System ulepszeń i rzeczy potrzebne do ulepszenia 

-Stanąłem przy Systemie ulepszeń otóż  chciałem zrobić by dało się ulepszać wszystkie zbroje miecze magicznym metalem i no nie poradzilem sobie z tym . Zwykle miecze takie jak bojowy , zatruty , smiercio ,itd. Można ulepszać ale już tych lepszych nie . Próbowałem wszystkiego , pół mpc zwiedziłem :D

I teraz moje pytanie czy opłaca się robić ,,Taki '' serwer na tych plikach czy też nie ??   

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer bez otwartego game nie ma przyszłości raczej. Weź czyste pliki terenza skompiluj sobie game z src, dodaj nową baze z jakiegoś dobrego gotowca, coś tam z locale.de i możesz robić 

Opublikowano

Serwer bez otwartego game nie ma przyszłości raczej. Weź czyste pliki terenza skompiluj sobie game z src, dodaj nową baze z jakiegoś dobrego gotowca, coś tam z locale.de i możesz robić 

Zgadzam się z UP pobierz terenza SF i postaw na nich sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...