Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoL] Vip czy vip nulled?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bol vip to wspierasz brazylijczyka, a nulled nie wymaga vipa aby korzystać z crackowanego vipa do bola.

nulled to crack do bola, możesz mieć vipa za darmo.

Jak chcesz to kup bola, a jak nie to vipa na nulledzie i na 3 msc będziesz mieć dostęp do większości płatnych skryptow.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Maksymalnie kilka dni. Do tego nie musisz koniecznie kupować vipa, żeby używać bola z nulleda. Wystarczy spełnić ich auth (20 postów, 10 rep - robota na 2-3h). Następnie rejestrujesz się na plebleaks i pobierasz stamtąd cracked skrypty.

Opublikowano

coś mało tych cracked skryptów na tym plebleaks

Jest ich tam wystarczająco dużo, aby coś ugrać na BoL'u. Ogólnie, to myślę, że lepiej Ci będzie korzystać z nulleda aniżeli vipa płatnego, bo tak czy siak skrypty są płatne.

Opublikowano

Jeżeli ja miałbym płacić i tak i tak, to wolałbym oficjalnego vip bol'a i trzymać się z daleka od nulleda + nie trzeba czekać na aktualizacje.

giphy.gif

Opublikowano

Jeżeli ja miałbym płacić i tak i tak, to wolałbym oficjalnego vip bol'a i trzymać się z daleka od nulleda + nie trzeba czekać na aktualizacje.

uzasadnisz?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

No skoro chcesz płacić tak czy siak, to po co wgl. brać się za cracked wersję?

Ale to tylko moje zdanie. Jakoś nie jestem zbyt pozytywnie nastawiony do nulleda i do ich polityki.

giphy.gif

Opublikowano

Tak, tylko wtedy byś musiał jeszcze kupić skrypty, których koszt przewyższałby perm vipa na nulledzie kilkunastokrotnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...