Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Pomysł na dział Inne karcianki

Lukora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No chyba Ameryki nie odkryje jeżeli powiem ze MPC nie grywa tylko w Hearthstone. Jest jeszcze wiele różnych karcianek gdzie znaleźliby się ludzie do handlu lub wymiany znajdą się ludzie lubiący Urban Rivals ale i tacy co wolą Magic the Gathering lub jeszcze inne wytwory oczywiście zakaz byłoby umawiania się na grę w jakiegoś pokera lub coś podobnego ale chodzi mi o dział gdzie człowiek może się wymienić, zapytać, sprzedać oraz spytać o klan lub podzielenie się swoim dropem lub swoim presetem lub coś innego

Pewnie nie jestem pierwszy, który o to prosi ale spytam jesteście za?

Opublikowano

Ja bym nie widział tego jako dział MMO po za tym i tak ten dział jest już tak przepełniony że to tylko by tam utoneło

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli będzie widoczne zainteresowanie, aktualnie nie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

­

Nie widzę zainteresowania innymi karciankami. Nawet o tych tytułach co wymieniłeś nie słyszałam. Nie.

r3ePj8E.png

Admin Cienia
Opublikowano

Wszystko zależy od zainteresowania taką tematyką, jeśli jest duże można utworzyć, w przeciwnym razie nie.

Neutral.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...