Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd steam

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki błąd od wczoraj i trwa on już chyba ponad 12godzin.

Najprawdopodobniej wystąpił błąd inicjowania lub aktualizacji transakcji. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie lub skontaktuj się z działem pomocy technicznej.

Chciałem doładowac paysafecard, ale mam taki komunikat.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Skąd mamy wiedzieć, albo wina steama albo twoja, więc - tak jak pisze, skontaktuj się z działem pomocy technicznej.­

Prędzej mi to zniknie niż czekać tydzien na odpowiedź, " przepraszamy, podaj nam powód " wysyłam powód i już 2tygodnie

Opublikowano

Spróbuj doładować przez www na stronie steama.

chciałem za 5euro doładować, działa ale że brakuje mi 30centów to zrobiłem trick jak na youtube który mięsiąc temu mi działał że w zbadaj element i dałem zamiast 500 czyli 5euro 400 czyli 4euro jednak wtedy mam ten komunikat

Opublikowano

chciałem za 5euro doładować, działa ale że brakuje mi 30centów to zrobiłem trick jak na youtube który mięsiąc temu mi działał że w zbadaj element i dałem zamiast 500 czyli 5euro 400 czyli 4euro jednak wtedy mam ten komunikat

To już masz rozwiązanie. Na pewno przez te zmiany coś ci się zepsuło ... Ale jeżeli to nie o to chodzi to poczekaj chwilę. Też tak miałem jak doładowywałem za 100 euro i w moim przypadku 'Doszła do mnie ta kwota' po ok 1-2 dniach :) 

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Ten "trick/trik" działa powyżej 5 euro. Pozdrawiam. :)

Jeszcze jedno, ktory stan broni jest lepszy, przetestowany w boju czy slady uzywania?

Opublikowano

Zależy w jakim sensie.

1. W sensie wyglądu?

2. W sensie stopnia?

1) Wygląd zależy też od "look'a"

2) Stopniowo lepszy jest ślady używania.

Opublikowano

Zależy w jakim sensie.

1. W sensie wyglądu?

2. W sensie stopnia?

1) Wygląd zależy też od "look'a"

2) Stopniowo lepszy jest ślady używania.

gut knife szkarlatna siec slady uzywania czy przetestowana w boju?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...