Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plugin] Itemshop, zaawansowany z voucherami

MatisiekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tutaj nowy więc może się przedstawię: mam na imię Mati, mam 13 lat i interesuję się wszystkim co z serwerami jest związane.

Ostatnio zrobiłem itemshop, dosyć zaawansowany więc chciałem go tutaj udostępnić.

Opis:

Gracz rejestruje się na itemshopie, i najpierw dostaje 20 gwiazdek (gwiazdki to waluta). Gracz może zakupić różne itemy oferowane przez adminów, itemshop pozwala aby do jednego produktu było przypisane 6 komend - o dwa więcej niż w itemshopie by dramo. Itemshop jest darmowy, każdy go może przerobić. System płatności to sms ze zasilacz mineserv. Dlaczego? Teoretycznie mógłbym zrobić go z profitsms, ale profitsms nie odprowadza podatkow a poza tym trzeba jeszcze rozliczyć PIT, albo iść do urzędu i tam się zgłosić się jako działalność gospodarcza.

Gracz może również kupić bon podarunkowy polegający na tym że ten kto go generuje dostaje kod, wysyla go do kolegi, a on wpisuje go tam gdzie jest zakladka "Doładuj gwiazdki"

Poniżej udostępniam itemshop wraz z zrzutem bazy danych:

http://www.sendspace.com/file/k9ljoh

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/44ae1f125d80d8dd14b999642136232c1154b303e99e797b1e51efb318df4e58/analysis/1453808690/

Opublikowano

@MatisiekPL Dodaj skan, masz 1h (do 13:23)

Brak skanu = kosz

Skan zrobisz wrzucając plik na virustotal i wklejając tutaj link do skanu

Ok

Itemshop pobrałem i wrzuciłem do siebie na serwer. Beznadzieja. Powinieneś zrobić z tego jakiś porządny IS, wzoruj się chodźby na controlcrafcie.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

• 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...