Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawod dodatkowy

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Tak mam tez plany, aby zostac DJ, wspolnika mam jakby co juz, ktory mysli o tym samym, i chce grac ze mna taki sam rodzaj muzyki. A waszym zdaniem oplaca sie zrobic taki dodatkowe hobby? Chcemy robic wiellie imprezy a muzyka taka; Wpiszcie sobie Q-Dance i tam posluchajcie sobie. Bo i czy wy byslie pojechali na taka impreze?

Opublikowano

Jeśli dobrze Ci to wychodzi to czemu nie.

Ja osobiście kiedyś bawiłem się w launchpad'y i te sprawy, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie :P

Opublikowano

W FL Studio to i moja babcia umie

DJ =/= producent muzyczny.

Osobiście nie przepadam za takiego rodzaju imprezami, choć jeśli muzyka prezentowałaby dobry poziom, to z pewnością bym się zjawił.

Opublikowano

Każdy powinien stale rozwijać swoje hobby, zainteresowania  :) 

Zapraszam tutaj : 

//

Opublikowano

DJ =/= producent muzyczny.

Osobiście nie przepadam za takiego rodzaju imprezami, choć jeśli muzyka prezentowałaby dobry poziom, to z pewnością bym się zjawił.

Jeżeli nie jesteś producentem, lub nie masz jakichś "grubych" kontaktów to nie ma co liczyć na karierę DJ'ską. No chyba, że ktoś zna sołtysa i satysfakcjonuje go granie co tydzień w wiejskiej remizie z własnym sprzętem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli dobrze robisz to co lubisz do czemu nie ? :)

Moim zdaniem dodatkowe hobby to nic zlego :p

Drogie Hobby.

Czołowe zestawy konsoli chodzą po 40k zł :)

Ale zawsze można kontroler kupić do 1k.

Deus vult

Opublikowano

Każde hobby kosztuje-nawet zbieranie znaczków.

Niestety na wstępie czeka Cię inwestycja, nie musisz kupować od razu profesjonalnego sprzętu jednak tak czy inaczej ~1000-2000 strzeli od ręki :)

Jeśli faktycznie planujesz "karierę" w tym kierunku to czeka Cię sporo pracy.

Niejednokrotnie będziesz zmuszony grać dla góra kilku zataczających się osób z głową pełną myśli w stylu "co ja tutaj robię" :)

Najważniejsze to nie zrażać się :)

A plan organizacji większego wydarzenia- impreza to inwestycja.

Pomijając tony formalności które trzeba załatwić pozostaje jeszcze kwestia sponsora :)

Jeśli ktoś wyłoży gotówkę będzie oczekiwał zwrotu+profitu dlatego nie zaryzykuje zlecając prowadzenie imprezy niedoświadczonym DJ-om :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...