Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy są jakieś strony z dobrymi buildami?

Oryginalnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nudzi mnie już lol i znalazłem Smite! Zaciekawiła mnie ta gra jednak zniechęca mnie fakt , że gra mało rodaków  -.-  , ale mniejsza z tym. Mam do was pytanie odnośnie budowania danej postaci. Czy są jakieś strony z dobrymi buildami ? Czy te podawane w grze są dobre? Dzięki za odp!

Opublikowano

Ja czasem kieruje się stroną:

http://smite.guru/builds

Oczywiście nie zawsze, najlepiej czytać co dają itemy i oglądać streamy. Ja oglądając nauczyłem się najwięcej.

Poza tym polaków NIESTETY gra dużo, bardzo często mam rodaków w grze i w większości są to raki z lola.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Witam. Nudzi mnie już lol i znalazłem Smite! Zaciekawiła mnie ta gra jednak zniechęca mnie fakt , że gra mało rodaków  -.-  , ale mniejsza z tym. Mam do was pytanie odnośnie budowania danej postaci. Czy są jakieś strony z dobrymi buildami ? Czy te podawane w grze są dobre? Dzięki za odp!

Jedyną, w miarę sensowną stroną, jest smitefire.com, ale ja bym Ci radziła dobierać buildy indywidualnie, metodą prób i błędów. Podstawą tutaj jest znanie możliwości swoich przeciwników oraz swojego boga, bo tak naprawdę build dobierasz do meczu/rozgrywki. ;) 

Co do polecanych przedmiotów - jeżeli dopiero się uczysz, to możesz ich używać, bo te zaproponowane odgórnie nie są złe. Jednak z czasem nauczysz się dobierać swoje itemki i wyczujesz ogromną różnicę. :P Wiadomo też, że każdy bóg ma swoje core przedmioty, które są brane na niego zawsze i wszędzie. :v 

Opublikowano

Na samym początku przygody ze Smite'em nie warto szukać profesjonalnych buildów. Podstawą jest opanowanie mechaniki gry i jakieś wstępne zapoznanie z tym tytułem. Jednym słowem: pograj sobie na botach, a z czasem wszystko przyjdzie. Istnieje opcja, która pozwala na automatyczne kupowanie ekwipunku. I według mnie, dla nowego gracza, jest ona najlepsza. 

Ale wracając do tej strony. Bardzo dużo jest ich w internecie, z tym, że zdecydowana większość przedstawia bzdury. Jedna z tych nielicznych, której warto zaufać, to strona utworzona przez bardzo dobry team. Jest to dokładnie: smitejunkies.com

Miłej nauki! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...