Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra od nowa na EUW

Davi9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem, postanowiłem zacząć grę od nowa na weście i mam pytanie: opłaca się grać od nowa? O to lista moich uwag:

1. To już 6 sezon lola, gra ma już 7 lat, a pałeczkę dominującej gry przejmuje cs go, nadal bycie np. w platynie daje satysfakcję, a graczy nie ubywa?

2. Nigdy nie potrafiłem długo utrzymać dobrej formy przez żenujący poziom EUNE, na weście będę miał czego się nauczyć?

3. Ile zajmie mi levelowanie konta bez wydawania hajsu na grę? Załóżmy, że będę grał 5-6 meczy dziennie, zwykłe normale. Myślałem nad użyciem Volibota, aczkolwiek obawiam się bana.

4. Skoro już jesteśmy przy temacie: Jakich streamerów polecacie? Trochę się pogubiłem w tym 6 sezonie i nie mogę odzyskać dawnej, dobrej formy.

Opublikowano

1. CS:GO miał krótką chwile tego hype'u, ale ostatnio coraz bardziej on zanika... Zależy w co celujesz, bycie w platynie może być dobre, na pewno jest różnica i milej się gra niż w takim brązie, ale raczej z turniejami z platyny to nawet nie ma co startować ( chyba, że gra się na competetive więcej/lepiej i bardziej strategicznie ) 

2. Nie ma różnicy??? Oprócz błahych polaków możesz spotkać tak samo zjebanych francuzów czy niemców, a czy będziesz miał czego się nauczyć? Co to za różnica? Uczyć się możesz też na turcji.

3. Jeśli Ci się uda tyle grać, wygrywając wszystko powinieneś wbić w niecały miesiąc, może mniej na free booście.

4. NightBlue3 ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Wbijesz w miesiac/dwa. Na wescie nie ma zadnej roznicy, to jest tylko mit. CSGO juz zanika, ten hype to byl tylko taki na chwile. Mysle ze lol jeszcze sie troche utrzyma, aczkolwiek sam juz nie gram-nie podobaja mi sie te zmiany ktore teraz riot wprowadza :( przenioslem sie na sc2 tam przynajmniej mam satysfakcje z wygranej bo wiem ze sam ugralem, moge sie skupic na wlasnych bledach i na eliminowaniu ich. Niestety gorzej z player base ktory jest stosunkowo maly jezeli porownywac by z lolem. Ale wiadomo trudne gry maja zawsze mniej graczy

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...