Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unsportsmanlike Conduct

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na oficjalnym forum wot'a jest dyskusja o banach za niesportowe zachowanie. Pomyślałem, że założę podobny temat, bo chcę usłyszeć Waszą opinie o systemie kar.
Zacznę od siebie. System kar to porażka. Odkąd świece się na XVM'ie na fioletowo to dostaję mnóstwo wiadomości, że to niemożliwe i leci report. To samo jest jak kogoś zabiję na ślepo. 

Dostałem kolejnego bana i tym razem na 3 dni. Tak naprawdę za qwno, bo jedynie czasem arte zwyzywam, ale za to jest ban na chat. 

http://scr.hu/1g5n/2k16e

Mam fajny obrazek jak gracze wykorzystują system kar wotowski.

#takbardzoprawdziwe

919361453760008635359.jpeg

Opublikowano

Za to j*****e z nieba z końca mapy za 1,5k to jest bardzo sportowe zachowanie, tak jak maratończyk przejeżdżający maraton taksówką k***a.

Wg to zjeby a ten system kar to kupa.

Opublikowano

Nie sportowe zachowanie to zrywanie gąsek, blokowanie, szturchanie i inne sranie... Bynajmniej tak powinno być.

Ja wyzywam wszytko i wszystkich po kolei, jak leci pod warunkiem, że coś spierdolą. Odkąd gram nie dostałem bana na dłużej niż 1h za teamdmg :lol:

Zmień kolorek, będzie łatwiej :D

Opublikowano

Ten system jest idiotyczny bo wystarczy tylko odpowiednia ilość reportów za niesportowe zachowanie i system automatycznie banuje, najbardziej współczuję tym topowym graczom (np. Dyaebl czy Desce) bo wystarczy report od czerwonych idiotów którzy sądzą że 5,6s rld na T-62A to czity bo ich E-75 ładuje 15 sekund. Pomijam fakt iż na jakiekolwiek posty do supportu odpowiadają tą samą, oklepaną formułką. W sumie ten system pokazuje, że botowi lepiej dać reporta za niesportowe niż za bocenie.

Opublikowano

Wiesz , reporta możesz dostać za nic za to że wszedłeś do bitwy i trafiłeś na kogoś kto ma zły humor i da ci report itd.. Za to że przejechałeś obok niego, za to że go dotknąłeś za to że grasz E-100 za to że grac Ob.140 za to że grasz ... 50% reportów dostajesz na nieświadomce za nic, bo taka jest rzeczywistość...Nie raz dostałem bana za nic, poprostu loguję się do gry następnego dnia a tu unsport... i zonk o co chodzi, a chodzi o nic report za to co pisałem wyżej... Nie powiem bo czasem lubie pierdolnąć swojemu jak mnie blokuje (celowo), notorycznie zasłania czy po prostu gra jak debil...

btw. beka z fioletów rypiących z golda.. zawsze jedna i ta sama odpowiedź " bo mnie stać". Gdzie tu logika, po co fiolet używa gold skoro bez niego jest w stanie zrobić tyle samo DMG bo poprostu jest lepszy od innych graczy... To jest tak jakby kupować codziennie te same buty mimo że w tamtych można chodzić...A nie daj boże strzelisz z golda do fioleta to będzie ci pisał no skill only gold... A zresztą...

signature.png

Opublikowano

Za to j*****e z nieba z końca mapy za 1,5k to jest bardzo sportowe zachowanie, tak jak maratończyk przejeżdżający maraton taksówką k***a.

Wg to zjeby a ten system kar to kupa.

Jeśli arta mi walnie więcej za 400 i strzeli do mnie więcej niż 2 razy to leci report + do ignorowanych. <3

btw. beka z fioletów rypiących z golda.. zawsze jedna i ta sama odpowiedź " bo mnie stać". Gdzie tu logika, po co fiolet używa gold skoro bez niego jest w stanie zrobić tyle samo DMG bo poprostu jest lepszy od innych graczy... To jest tak jakby kupować codziennie te same buty mimo że w tamtych można chodzić...A nie daj boże strzelisz z golda do fioleta to będzie ci pisał no skill only gold... A zresztą...

Jak będziesz nabijał 3 odznakę biegłości na X tierze to zrozumiesz po co jest złotko.

Podpowiem jedynie, że każdy strzał z dmg jest na wagę złota.

Opublikowano

Jeśli arta mi walnie więcej za 400 i strzeli do mnie więcej niż 2 razy to leci report + do ignorowanych. <3

Jak będziesz nabijał 3 odznakę biegłości na X tierze to zrozumiesz po co jest złotko.

Kiedyś grało się dla fanu, a teraz dla jakichś gówien na lufie. Pozderki :P

No ja przepraszam bardzo skoro unicom wali z golda po to by chwalić się kilkoma pixelami to Coś jest nie tak. Btw hejt na gold był,jest I będzie :)

Odnośnie arty[...] Jak ktoś se strzeli babokiem I wejdzie w fioleta za full od pomidorka to jest taki ból dupy, ale jak fiolet pięknie za full strzeli to oczywiście że skill[...]

Pomidorki też niczego sobie[...] Byłeś na G2 a po 2 minutach już na G9 "to istny teleport hack" I pisze 10 minut na czacie jaką to ku**ą jesteś[...]

Oczywiste jest to że to niesportowe zachowanie(spam na czacie+obraza) no ale bez przesady. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Jak jakiś fioletowe płaczki bana dostały to pewnie I słusznie bo napewno bez winy także nie byli.

Co do reportów[...] Taki jak w WoWs + wyje**ć comunity używające ctrl+ c ctrl+ v

(Taka moja skromna opinia xD:) )

Opublikowano

Kiedyś grało się dla fanu, a teraz dla jakichś gówien na lufie. Pozderki :P

No ja przepraszam bardzo skoro unicom wali z golda po to by chwalić się kilkoma pixelami to Coś jest nie tak. Btw hejt na gold był,jest I będzie :)

Odnośnie arty[...] Jak ktoś se strzeli babokiem I wejdzie w fioleta za full od pomidorka to jest taki ból dupy, ale jak fiolet pięknie za full strzeli to oczywiście że skill[...]

Pomidorki też niczego sobie[...] Byłeś na G2 a po 2 minutach już na G9 "to istny teleport hack" I pisze 10 minut na czacie jaką to ku**ą jesteś[...]

Oczywiste jest to że to niesportowe zachowanie(spam na czacie+obraza) no ale bez przesady. Wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. Jak jakiś fioletowe płaczki bana dostały to pewnie I słusznie bo napewno bez winy także nie byli.

Co do reportów[...] Taki jak w WoWs + wyje**ć comunity używające ctrl+ c ctrl+ v

(Taka moja skromna opinia xD:) )

Każdy ma jakiś swój cel, jeśli sprawia mu przyjemność wbijanie i cieszy sie z tych 3 pasków to bardzo dobrze, przynajmniej nie gra jak retard.

Zajmij się lepiej tymi co grają dla funu, i maja 200wn8 a reszta to cziterzy, ich należy szkolić i im należy cokolwiek mówić, a nie fioletom.

Opublikowano

I tak mam beke z fioletow bo napierdalaja z golda nawet w WTki , borsuki, i inne gowna ktore sie przebija jak chce... Ale nie , jego wytłumaczenie to "stać mnie" , "3 biegłość"... Serio? Nie umiesz grać z głową tylko napierdalać z golda? Najlepiej pójść na łatwizne wsiąść na ruskiego meda załadować magazyn HEATow autoaim i jazda co 5,5s strzał 

signature.png

Opublikowano

I tak mam beke z fioletow bo napierdalaja z golda nawet w WTki , borsuki, i inne gowna ktore sie przebija jak chce... Ale nie , jego wytłumaczenie to "stać mnie" , "3 biegłość"... Serio? Nie umiesz grać z głową tylko napierdalać z golda? Najlepiej pójść na łatwizne wsiąść na ruskiego meda załadować magazyn HEATow autoaim i jazda co 5,5s strzał 

Jeśli masz już załadowany HEAT to nie będziesz czekać na zmianę pocisku. Kyra chyba jeździ full gold na obiekcie 140. 

Opublikowano

Jeśli np. biłem mausa a nagle sie wt na ogryzku pokazal to mam czekac dodatkowe 10s zeby go dobic bo musze przeladowac na HE albo AP ? Strzelam z teog co mam aktualnie załadowane, sam czesto uzywam golda, nie chce mi sie bawic w cudowanie z mausami i e100, a ten kto potrfi grać tymi czolgami to przed goldem i tak sie obroni.

Płaczą o golda największe nooby.

Opublikowano

Jeśli np. biłem mausa a nagle sie wt na ogryzku pokazal to mam czekac dodatkowe 10s zeby go dobic bo musze przeladowac na HE albo AP ? Strzelam z teog co mam aktualnie załadowane, sam czesto uzywam golda, nie chce mi sie bawic w cudowanie z mausami i e100, a ten kto potrfi grać tymi czolgami to przed goldem i tak sie obroni.

Płaczą o golda największe nooby.

Widzę, że jeszcze kilka osób jest na tym forum co gada mądrze.

Co ile Ci się trafia fioletowy gracz na arcie, a co ile osoba 1-1000 wn8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...