Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejsciem na serwery TS3.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Dzisiaj grając ze znajomymi w lola wywaliło mi neta. Po paru minutach gdy wszystko się ustabilizowało TS3 przestał działać jak należy. Nie mogę połączyć się na różne serwery TS3, ani ten na którym byłem przed wywaleniem, ani na żaden inny. Jedyne serwery które działają to te z zakładki server list. Próbowałem wyłączać i włączać firewalla, odblokowywałem porty TCP oraz wyłączałem antywirusa i przeinstalowywałem TS3. Jakies porady?

csyt2-signa.png

Opublikowano

Spróbuj wyłączać jakiekolwiek zabezpieczenie, które może blokować Ci porty.

Połącz się z serwerem za pomocą " In New Tab", albo łącz się parę razy aż załapie.
Restart routera do 10sec. Hmm zazwyczaj to pomaga, albo spróbuj połączyć się z VPNem wejść na serwer i wyjdź z VPN'a, mi to pomogło np.

Opublikowano

Nie posiadam nic co może blokować mi porty, na komputerze. Reset routera też próbowałem i niestety lipa.

@Edit

Tak jak mówiłem wszystkie z listy serverów tsa działają, a reszta już nie łapie.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Nie posiadam nic co może blokować mi porty, na komputerze. Reset routera też próbowałem i niestety lipa.

Spróbuj VPN na pewno pomoże.

Mogę polecić Ci Cyberghosta, dorwiesz tam polskie ip nawet, jest darmowy.

Albo zmień serwer, ostatnio m.in ma hosteam z łączem i niektórzy nie mogą wchodzić na serwer. Nie wiem z czego tam korzystasz.

Opublikowano

^Można trochę jaśniej z tym hosteam? Spróbuję VPNa, przed chwilą próbowałem połączyć się z jakimś azjatyckim regionem i nie załapało kappa.

edit

Tak więc połączyło mnie z VPNem Warszawa. Również nie działa, ręce opadają. Wszystko śmigało jeszcze dzisiaj i nagle nic nie działa.

@edit2 połączyło mnie na 5s z jednym z serwerów po czym od razu connection lost.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Atman prowadzi prace konserwacyjne na łączach i cześć klientów łączących się przez atmana może mieć problem z połączeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...