Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki tank do zarabiana kredytów . :D

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Chcę w ty miesiącu zakupić czołg premium posiadam już kilka czołgów premium 8 oraz 7 tieru . Ale po prostu się nudzą po 600 , 700 bitwach . I myślę nad T34 - Lowe  bo posiadam Is6 oraz 112 ale penetracja jest bardzo słabo i myślę nad czymś innym. Chce wiedzieć który jest lepszy po waszych opiniach jeśli posiadacie te czołgi wypowiedzcie się na ten temat. Do robienia załogi to mi obojętne. . Pozdrawiam :D 

Opublikowano

Lew jest jeszcze gorszy od T34.

http://tank-compare.com/pl/compare/t34/lowe/is-6#T1=20I20I21I22I109&T2=260I188I174I317I155&T3=377I316I266I473I183

Lowe ma prawie każdy parametr gorszy od ISa-6. Jedynie penetracja i celność, jednak ma mm do Xt, więc granie z 175 peny wolnym HT na Xt mija się z celem.

Jest wolniejszy, strzela wolniej, za mniej. Pancerz w praktyce ma gorszy od is-6.

Jeśli koniecznie masz wybierać między tą 2 wybierz T34. Ja bym jednak pomyślał nad jakimś ciekawszym czołgiem - może ten nowy francuz strzelający za 400, nie pamiętam nazwy. T-54 prot. masz? Również ciekawy czołg. 

Opublikowano

Czy mówisz o M41A ? :D ALE ON MA 200 PENY  a jakie ma '' mm'' ?

Lew jest jeszcze gorszy od T34.

http://tank-compare.com/pl/compare/t34/lowe/is-6#T1=20I20I21I22I109&T2=260I188I174I317I155&T3=377I316I266I473I183

Lowe ma prawie każdy parametr gorszy od ISa-6. Jedynie penetracja i celność, jednak ma mm do Xt, więc granie z 175 peny wolnym HT na Xt mija się z celem.

Jest wolniejszy, strzela wolniej, za mniej. Pancerz w praktyce ma gorszy od is-6.

Jeśli koniecznie masz wybierać między tą 2 wybierz T34. Ja bym jednak pomyślał nad jakimś ciekawszym czołgiem - może ten nowy francuz strzelający za 400, nie pamiętam nazwy. T-54 prot. masz? Również ciekawy czołg. Tego T54.Prot nie mam. 

Opublikowano

Kyra ogarnia 175 peny na T-54 i robi całkiem dobre wyniki (czasem). 200 peny na Xt to nie aż tak mało, mogłoby być lepiej, ale jest to grywalne. W końcu to med.

Opublikowano

Kyra ogarnia 175 peny na T-54 i robi całkiem dobre wyniki (czasem). 200 peny na Xt to nie aż tak mało, mogłoby być lepiej, ale jest to grywalne. W końcu to med.

A ten T54 idzie kupić w grze bo go nie mogę znaleść 

Opublikowano

Pomyślę może nad Sp jeszcze bo podobno niezły tank

Opublikowano

Type 64 i twierdza z bonusem

Nie każdy ma możliwość grania twierdz ciągle, do tego z odpalonym bonusem. 

Polecam jagtiger 8.8. Tanie pociski, super zarabia

Jagoda to czołg bardzo sytuacyjny. Bitwa kiedy będą wyjeżdżać pod celownik i nie objadą tej krowy jest bardzo rzadka. Nie polecam tego czołgu, kyra kupił i sprzedał xD

Opublikowano

@up

Zgodzę się z Tobą, ale jak bitwa wyjdzie to dużo zarobi

Opublikowano

@up

Zgodzę się z Tobą, ale jak bitwa wyjdzie to dużo zarobi

Mam ten czołg i czasem ciężko jest 1k dmg nastukać. Objedzie lajcik i po grze. 

Opublikowano

Jg8.8 ujdzie, ale tylko w plucie. Jak chcesz samemu to ciężko. Jak latam z siostrą, ona bierze jg, ja fcm, za daleko nie odjeżdżam i powyżej 1.5k zawsze ma. Ale jak samemu grasz to fakt, ciężko.

6cluij.gif

Opublikowano

Posiadam  dwa czołgi premium VIII poziomu Jest to T34 i Jg 8.8cm.Jeśli do gry dla fanu lepiej sprawdzi się ci tutaj T34 jednak jeśli myślisz o zarobku to Jg 8.8 cm Jest tutaj zdecydowanie faworytem.

Opublikowano

Tylko Jagody już nie idzie kupić wiec nie wiem po co ten posty na temat Jadzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...