Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] PrestiaMT2 - System Wierzchowców Do Zdobycia W Grze

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

jv6jhe.jpg

Witam z racji, że wielkimi krokami zbliżamy się do startu, chciałem wam przedstawić jeden z ostatnich systemów który zagościł u nas na serwerze.

Od zawsze były rozmowy na temat, że w isie wszystko jest lepsze, ciekawsze... Postanowiłem ukrócić te rozważania u nas i stworzyć dość ciekawy system wierzchowców

(dostępnych tylko w grze, podkreślam).

Na początek, aby otrzymać naszego wierzchowca potrzebujemy dwóch przedmiotów:

20x Siano Siano.jpg - możemy je zdobyć od metinów 90lv + (szansa około 20%)

1x Certyfikat odpowiedniego wierzchowca Certyfikat_Wierzchowca.jpg - możemy go zdobyć od bossów 90lv+ (szansa około 10%)

Gdy uda nam się zdobyć odpowiednie materiały wybieramy się do naszego Stajennego i zaczynamy rozmowę:

30vi0hs.jpg

Po czym otwiera nam się okienko z craftingiem i mamy do wytworzenia wierzchowce o tych samych bonusach i czasie( 2k hp, 15 na potwory, czas trwania 7dni, bez względu czy używamy)

Nowością w naszym systemie są bonusy specjalne, które wybieramy przy pierwszym użyciu pieczęci, tak wygląda pieczęć przed ich nadaniem:

osh2lu.jpg

Gdy użyjemy pieczęci wyświetla nam się okienko questowe w którym mamy do wyboru 6 specjalnych bonusów, wartość ich jest losowana w przedziale podanym w nawiasie:

50ru4z.jpg

Jak już wybierzemy pieczęć, bonus się losuje i nadaje, a pieczęć mamy odblokowaną i można spokojnie ją zakładać:

2uy4zeb.jpg

W razie wątpliwości zostawiam wam filmik w którym bardziej zostało to wytłumaczone:

Zapraszam do oceny i odwiedzanie naszego FP, na którym zawarte jest więcej informacji:

https://www.facebook.com/PrestiaMT2-495526180604374/

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Nawet fajny pomysł, jednak jak dla mnie wierzchowce to tylko wierzchowce, służą do jeżdżenia i nie ma co ich rozwijać.

Jak dla mnie metin to tylko metin, służy do grania i nie ma co jego rozwijać.

Opublikowano

Wierzchowce do zdobycia w grze - ciekawy pomysł.

Rozumiem, że certyfikatami będzie można handlować? Jak tak to będzie coś dość drogiego a równocześnie coś popularnego.­

Opublikowano

Wierzchowce do zdobycia w grze - ciekawy pomysł.

Rozumiem, że certyfikatami będzie można handlować? Jak tak to będzie coś dość drogiego a równocześnie coś popularnego.­

Tak certyfikatami oraz wierzchowcami. ;)

Omnes puerum deriserunt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...