Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Som lagi? (orange)

Priam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SOM jeszcze lagi, w next patchu może coś zrobią. Na tą chwilę polecam WTFast. ­

Opublikowano

Grałem przez to ale nie zawsze działało plus płatne teraz podobno. Czyli zostaje west albo zmiana gry?

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Chodzi o to że ping mam zawsze dobry ale po prostu są lagi co kilka sekund wyglądające jak freezy .

ulpdoa6f345.png

Opublikowano

Chodzi o to że ping mam zawsze dobry ale po prostu są lagi co kilka sekund wyglądające jak freezy .

packet loss k***a tez tak mam ja jebie jak byla Vectra to 32 pingu stalego I zero packet loss a teraz to jakby ten internet przechodzil przez sloik z gownem xD graj na wescie, bo tam jakos nie ma packetlossu bo serwery sa w amsterdamie

jebać psy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Riot nic z tym nie robi bo mają z tego pieniądze :x.Myślicie że czemu Wtfast nagle przeszedł na płatną subskrybcję,gdzie przez tyle czasu był darmowy? ;)

Opublikowano

Riot nic z tym nie robi bo mają z tego pieniądze :x.Myślicie że czemu Wtfast nagle przeszedł na płatną subskrybcję,gdzie przez tyle czasu był darmowy? ;)

Jeszcze w newsie o tych lagach podali nazwę programu xp robią z graczy idiotów, bo tak na prawdę to ich wina.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To nie jest żaden problem riot. To orange robi w ch*ja i nic z tym nie zrobi. Czytałem o tym i nie pamiętam o co już chodziło, ale to tylko sprawka orange.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...