Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zgłoszenie boostojącego gracza

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam w znajomy takiego kolesia co nie potrafi sam grać. Kolega albo ktoś inny wbija mu na konto i go z Bronzu 5 do tam innych rang boostuje. Czy możliwe jest zgłoszenie go jakoś przez support za boostowanie konta?

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Tak . Potrzebujesz dowodów, choćby screena z gry z rozmowy, może się pochwali jak go dobrze podejdziesz . Wysyłasz do supportu screena i najprawdopodniej pójdą bany .

Opublikowano

Tak . Potrzebujesz dowodów, choćby screena z gry z rozmowy, może się pochwali jak go dobrze podejdziesz . Wysyłasz do supportu screena i najprawdopodniej pójdą bany .

ale co da skrin z rozmowy jak moze sobie napisac dla zartu? jak ja napisze ze stalem za katastrofa smolenska to czy to ma jakakolwiek wartosc? bez dowodow nie

@top

potrzebujesz jakis solidnych dowodow, np jak booster ma Flasha na F a twoj ziomek na D I jest widoczna roznica w statach no to to juz bedzie raczej nie do wyjasnienia

a poza tym, czemu chcesz reportowac swojego ziomka? troche to k u r e w s k I e

jebać psy

Opublikowano

To nie o to chodzi on jest po prostu moim znajomym w LoLu i chwali się na lewo i prawo jak to dopiero wbił 30 gra jakieś 5 miesięcy i w zeszłym sezonie miał golda

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Screeny same w sobie to nie dowód, bo podrobienie takiego screena jest bardzo łatwe. Podobno wszystkie rozmowy są rejestrowane, ale wątpię żeby Twoje jedno zgłoszenie ruszyło kogoś żeby to sprawdzał. Realne szanse, że zgłosisz boostera i ktokolwiek dostanie bana są znikome.

Opublikowano

To nie jest twój kolega jeżeli chcesz go podjebać.

Co z tego, że się chwali. Po prostu wyzwij go 1v1noob i sprawa się wyjaśni.

Jeżeli rzeczywiście był w bV to sorry ale tego nie ukryje złota nalepką. 

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Mozesz napisac i jezeli sie zainteresuja to latwo zobaczyc/wykryc taki boosting. Ale pewnie bot ci odpisze ze przekaza ta sprawe dalej ale nie moga ci udzielac daldzych informacji a twoj "kolega" dalej bedzie gral. Ja bym go po prostu wywalil ze znajomych skoro go nie znasz i po klopocie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Dokladnie , zreszta cala magia boostingu jest bez sensu. Gosc X ktory jest w Bronzie daje typkowi Y do lvlowania konto. Y wbija mu zalozmy platyne /diamenta i pozniej taki X zaczyna gre i w ciagu kilku miesiecy wielka rozpacz bo jest w tym samym punkcie co byl. Nie da sie przekazac wiedzy 3-5 letniej tak w ciagu tygodnia. To boosterem powinni jak juz sie dobierac do tylka. Bo to oni chca sie wzbogacic kosztem nowych graczy.

Opublikowano

Dokladnie , zreszta cala magia boostingu jest bez sensu. Gosc X ktory jest w Bronzie daje typkowi Y do lvlowania konto. Y wbija mu zalozmy platyne /diamenta i pozniej taki X zaczyna gre i w ciagu kilku miesiecy wielka rozpacz bo jest w tym samym punkcie co byl. Nie da sie przekazac wiedzy 3-5 letniej tak w ciagu tygodnia. To boosterem powinni jak juz sie dobierac do tylka. Bo to oni chca sie wzbogacic kosztem nowych graczy.

Ale niestety tacy ludzie, ktorzy sa boostowani tier albo 2 tiery wyzej psuja gre.

Rozumiem, boostowac teraz, kiedy te rangi po placementach sa naprawde smieszne.

Ja na przyklad lubie czasami pograc na nizszym elo, ale nie jeden gold bedzie mial ciezko wyjsc z brazu

Opublikowano

To nie o to chodzi on jest po prostu moim znajomym w LoLu i chwali się na lewo i prawo jak to dopiero wbił 30 gra jakieś 5 miesięcy i w zeszłym sezonie miał golda

Wyczuwam ból dupska :D

Masz jakieś dowody że sam tego nie wbił czy tylko przypuszczenia?

Ja sam po graniu ok 6 miesięcy wbiłem D III (1lvl- DIII)

Więc nie osądzaj typa bo może gra lepiej niż Ty :)

Polecam: KLIK

Opublikowano

1-DIII daj screena z emaila kiedy zalozyles konto i screena z gry terazniejszego D 3 to pogratuluje.

Opublikowano

Jak to prawda , to gratuluje :) Nie mam teraz czasu zeby sprawdzac ale jak udalo ci sie wbic w tak szybkim czasie to to jeszcze raz gz. Ja najszybciej znalem osobe ktora wbila diament w jeden sezon a widac ze mozna szybciej chyba. Pozdrawiam 

Na lolkingu pisze ze konto zalozone w sezonie 2 teraz widze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...