Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MultiBlock

Wulgen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MULTIBLOCK.PL

Hardkorowy Sky-Block!

Witam! Chciałbym wam opisać serwer minecraft, który posiada tryb Sky-Block!

Na serwerze dużo się dzieję codziennie są eventy!

Administracja na najwyższym szczeblu jest pomóc w każdej sytuacji graczowi!

Chcemy pomagać i rozwijać serwer!

IP: MultiBlock.PL

TS3: MultiBlock.PL

Serwer posiada aktualnie 80 slotów! Jeżeli będzie serwer zapełniony dokupimy 2 maszynę i złączymy serwer!

Nasz serwer ma przypominać coś innego niż inne sky-blocki! U nas staramy się bardziej zrobić go hardkorowym!

Za zginięcie otrzymujecie bana! Ale macie 30 sekund na uratowanie się przed banem zjadając emeralda!

Wyspy są małe, żeby na początku było ciężej się rozbudować!

W naszych skrzynkach możecie wydropić kupon na vip'a oraz giftcode do minecraft!

Posiadamy ruletkę! Wybieracie kolor sumę pieniędzy które chcecie postawić i gracie!

Wszystko na temat ruletki pod komenda /ruletka!

Oto taki troszkę banerek opisujący serwer:

post-1420842-0-03047100-1453745557.txt

DOBRY SERWER MINIGAMES! WITHERZONE.PL

gra-ruchomy-obrazek-0323.gif

Opublikowano

Hmm . Nie wiem co o tym sądzić prezentacja nie jest najgorsza ale przydałoby się wiecej informacji . :)

"Ból to tylko kwestia siły woli , im silniejsza wola tym więcej wytrzymasz!"

Pomogłem ? Daj Like'a!

Opublikowano

Na serwerze byłem, obecny był jeden helper i właściciel. Sądząc po tym co ten helper pisał jest totalnie nie ogarnięty, zachowuje się gorzej niż moje młodsze rozdzeństwo. Próbowałem się czegokolwiek dowiedzieć, ignorowali moje prośby o pomoc i pytania.

Nie polecam.

#Edit: Dokładnie nicku nie pamiętam, wiem że zaczynał się i kończył dużą literą a pierwsza z nich to S, jeżeli trzeba konkretniej to wejde na serwer i zobacze na tablicy administracji

#Edit: Tak, SelviN

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Opublikowano

Na serwerze byłem, obecny był jeden helper i właściciel. Sądząc po tym co ten helper pisał jest totalnie nie ogarnięty, zachowuje się gorzej niż moje młodsze rozdzeństwo. Próbowałem się czegokolwiek dowiedzieć, ignorowali moje prośby o pomoc i pytania.

Nie polecam.

Można prosic o nick helpera?

Opublikowano

jutro zostaną dodane questy

Hmm . Nie wiem co o tym sądzić prezentacja nie jest najgorsza ale przydałoby się wiecej informacji . :)

Jutro dodam Screeny

Opublikowano

Nie polecam.

#Edit: Dokładnie nicku nie pamiętam, wiem że zaczynał się i kończył dużą literą a pierwsza z nich to S, jeżeli trzeba konkretniej to wejde na serwer i zobacze na tablicy administracji

Selvin?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...