Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieruje to pytanie do osob co wiedza ocb i dziekuje za posty typu to nie dziala i itp. Wie ktos co sie dzieje z portami joymax cos zrobil czy cos? Moj problem polega na tym ze normalnie sie logowalem po 5min a teraz tak jak bym wbijal normalnie

Opublikowano

Kieruje to pytanie do osob co wiedza ocb i dziekuje za posty typu to nie dziala i itp. Wie ktos co sie dzieje z portami joymax cos zrobil czy cos? Moj problem polega na tym ze normalnie sie logowalem po 5min a teraz tak jak bym wbijal normalnie

Bo teraz powróciły goldfarmy i serwery są strasznie crowed, żeby szybko się logować musisz mieć takie coś 62856403025341068623.jpg

Opublikowano

Dobra teraz bład przy odpalaniu tego loadera, ustawiam tak jak jest w temacie z daje start i pokazuje w takiej bialej ramce ze znakami zapytania takie coś

OS : Windows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 2 (build 2600)

CPU : AMD Athlon Processor LE-1640

Memory : Physical(1983.5MB), Page(3876.4MB), Virtual(2047.9MB)

Dobra z tym tez sobie poradzilem sr za spam... ale jestem nowy zaluje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli logujesz się w 2 min to jesteś hardcorem, jeśli cały serwer jest zapchany to czekasz aż wszyscy przed tobą wbiją.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

on ma rację, ja dziś wbiłem się za pomocą edx'a i ibota 2x po 7-10 minutach ok. 15:30 i 16, ale później DC za każdym razem po 30 sek, bo mialem chyba bota źle ustawionego i mnie wyrzucało, a teraz co 3 minuty autologin mi się psuje i muszę od nowa uruchamiać... :angry:

Opublikowano

on ma rację, ja dziś wbiłem się za pomocą edx'a i ibota 2x po 7-10 minutach ok. 15:30 i 16, ale później DC za każdym razem po 30 sek, bo mialem chyba bota źle ustawionego i mnie wyrzucało, a teraz co 3 minuty autologin mi się psuje i muszę od nowa uruchamiać... :angry:

mozesz mi podac na jaki port sie tak szybko logowales? (.26, .28, .30?)

Opublikowano

.30? nigdy go (chyba) używałem... najczęściej próbuję przez 28 i 29, ale zauważ, że tylko dlatego wbiłem tak szybko, ponieważ nie wbijałem w godzinach szczytu...

więc myślę, że większą rolę grała tu pora dnia...

Opublikowano

.30? nigdy go (chyba) używałem... najczęściej próbuję przez 28 i 29, ale zauważ, że tylko dlatego wbiłem tak szybko, ponieważ nie wbijałem w godzinach szczytu...

więc myślę, że większą rolę grała tu pora dnia...

Najlepiej próbować na każdym i już.