Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto zagrać?

TheRyuuzaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Warto zagrać w tą grę ?

Chodzi mi ,czy długo zajmuje by coś osiągnąć? 

Jak wygląda sprawa z grafiką?

Ta gra jest darmowa ?

Moim zdaniem warto zagrać, jeśli mam być szczery nic od czasów FFXIV nie wyszło lepszego na naszym rynku MMO. Świetny system walki, fabuła, grafika i muzyka dawno nie było tak dobrego MMO. Gra sama w sobie jest dość casualowa ponieważ jest nastawiona na walki PvP, jednak z początku będziesz się musiał trochę nagimnastykować by ulepszyć swoją broń itp. więc pierwsza postać jest jakimś tam wyzwaniem. Gra jest 100% darmowa z opcjonalnym premium, naprawdę polecam jeśli lubisz gry w azjatyckim stylu z walkami PvP wyciągniętymi z Street Fightera.

没我爱

Opublikowano

Moim zdaniem warto zagrać, jeśli mam być szczery nic od czasów FFXIV nie wyszło lepszego na naszym rynku MMO. Świetny system walki, fabuła, grafika i muzyka dawno nie było tak dobrego MMO. Gra sama w sobie jest dość casualowa ponieważ jest nastawiona na walki PvP, jednak z początku będziesz się musiał trochę nagimnastykować by ulepszyć swoją broń itp. więc pierwsza postać jest jakimś tam wyzwaniem. Gra jest 100% darmowa z opcjonalnym premium, naprawdę polecam jeśli lubisz gry w azjatyckim stylu z walkami PvP wyciągniętymi z Street Fightera.

Co dokładniej dodaje premium? 

@Luxoriss

.

Opublikowano

Co dokładniej dodaje premium? 

@Luxoriss

Np. większy exp z questów, brak kolejki logowania, więcej kaski z questów - takie imo najważniejsze

@Luxorris

Mógłbyś jeszcze podrzucić główną stronę gry, i serwer na którym najbardziej opłaca się grać? 

http://www.bladeandsoul.com/en/

Na nowszych serwerach opłaca się grać, bo mniejsze kolejki.

Opublikowano

Lepiej chwilę poczekać w kolejce niż grać na serwerze który za 2 miesiące będzie pusty. Największy jest Windrest, ale akurat jego nie polecę, kolejki po kilka tysięcy osób zawsze nie są zbyt miłe. Następne co do wielkości oprócz DE i FR są Ebon Hall i Wild Springs z tego co mi wiadomo, osobiście gram na Ebon Hall. Jeśli grasz sam to nie ma to większego znaczenia, bo wszędzie znajdziesz dużo ludzi i polaków.

Opublikowano

Serwery nie będą świecić pustkami, bo zawsze znajdzie się ekipa na dungeon ze względu na cross server. Co więcej, ja niezbyt lubię grać na serwerach, gdzie gra nasze cebulandia. Dodatkowo nie widzę sensu w grze na przeludnionych serwerach, bo tam jest problem z zadaniami jak i na pewno ceny na markecie są zaniżone przez ilość towaru.

Jeżeli za jakiś czas serwery będą świecić pustkami, to będzie łączenie więc nie widzę problemu. W Wildstar to działało dobrze.

ulpdoa6f345.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...