Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wapowanie | Czy jest sens wymienić baterię od ijusta na evica mini?

hjrhombre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam wspomnianego wyżej gimbjusta 2 i wolne 2 stówki. Słyszałem że bateria w ijuście jest c*****a + psuje się po max 2 miesiącach (przycisk), natomiast sam tank nie jest taki zły. Myślicie że lepiej najpierw wymienić zasilanie na Evica VTC Mini czy tanka na OBS Crius/Aromamizer?

Opublikowano

Pierwsze co to bym zmienił te baterię na Evic'a i potem jak będziesz miał hajs to na OBS'a.

iJust sam w sobie jest dość słaby.

Mała chmura, ciepły dymek, gumki które nie zmieniają praktycznie przepływu powietrza no i ten przycisk baterii który po kilku miechach wpada.

Polecałbym Ci najlepiej od razu zmienić sobie zestaw i sprzedać iJust'a póki jest sprawny.

Ja aktualnie mam eGo One Mega i mogę Ci szczerze polecić.

Kosztuje lekko ponad 300 zł ale na prawdę warto ;)

Opublikowano

Baterie od ijusta są takie sobie, a evici to dobre sprzęty. Ale musisz się liczyć że grzałka w ijust'ie nie wytrzyma 70 watów. 

Z własnego doświadczenia powiem:

Grzałka 0,3 leciała do 40 wat wyżej już czuć było spaleniznę ale po wymianie grzałki na 0,5 spokojnie pale na 60 watach i jest git :D

Opublikowano

Baterie od ijusta są takie sobie, a evici to dobre sprzęty. Ale musisz się liczyć że grzałka w ijust'ie nie wytrzyma 70 watów. 

Z własnego doświadczenia powiem:

Grzałka 0,3 leciała do 40 wat wyżej już czuć było spaleniznę ale po wymianie grzałki na 0,5 spokojnie pale na 60 watach i jest git :D

raczej bym korzystał z TC jakbym już kupił evica

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...