Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszanie broni? Skrzynie ze Stalkera? Build dla assassina? Tipy!

Dead_Eve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Opłaca się ulepszać tą broń co dostaję się po samouczku? 

2. Czy warto otwierać skrzynki ze Stalkera? Chodzi mi o to czy opłaca się zużywać na nie klucze.

3. Mógłby ktoś podać builda pod assassin'a? =)

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dobre tipy dla newbie to byłbym wdzięczny =) :D

Opublikowano

Tyle tych kluczy sie dostaje z misji, ze ja sobie dziesiatki skrzynek pootwieralem. A czy warto? w sumie raczej tak. Ale tez bez przesady bo warto zachowac troche kluczy na lepsze szkaty.

A co do broni to ja swoja ulepszylem do 3 poziomu skoro mialem taka mozliwosc i duzej roznicy w dmg mi nie robilo. Potem podczas robienia misji dropłem lepszą i tamtą "wyrzuciłem". Piszę w cudzymsłowie bo jej nie można wyrzucić pff xD

Opublikowano

Tyle tych kluczy sie dostaje z misji, ze ja sobie dziesiatki skrzynek pootwieralem. A czy warto? w sumie raczej tak. Ale tez bez przesady bo warto zachowac troche kluczy na lepsze szkaty.

A co do broni to ja swoja ulepszylem do 3 poziomu skoro mialem taka mozliwosc i duzej roznicy w dmg mi nie robilo. Potem podczas robienia misji dropłem lepszą i tamtą "wyrzuciłem". Piszę w cudzymsłowie bo jej nie można wyrzucić pff xD

Hongmoon weapon nosisz do max lvla, musisz ją cały czas ulepszać.

Opublikowano

1. Opłaca się ulepszać tą broń co dostaję się po samouczku? 

2. Czy warto otwierać skrzynki ze Stalkera? Chodzi mi o to czy opłaca się zużywać na nie klucze.

3. Mógłby ktoś podać builda pod assassin'a? =)

Jeżeli ktoś ma jeszcze jakieś dobre tipy dla newbie to byłbym wdzięczny =) :D

Nie marnuj kluczy na bronie z Wheel of Fate, ponieważ te bronie możesz kupić w Marketplace od graczy. Co do innych porad to nie marnuj kluczy i unsealing charmów, na nieużywanych Soul Shieldach użyj ''Salvage'' (ikonka młoteczka w ekwipunku), zebrane akcesoria i bronie zbieraj jako materiał do ulepszenia. 

没我爱

Opublikowano

Nie marnuj kluczy na bronie z Wheel of Fate, ponieważ te bronie możesz kupić w Marketplace od graczy. Co do innych porad to nie marnuj kluczy i unsealing charmów, na nieużywanych Soul Shieldach użyj ''Salvage'' (ikonka młoteczka w ekwipunku), zebrane akcesoria i bronie zbieraj jako materiał do ulepszenia. 

Spoko ;)

Hongmoon weapon nosisz do max lvla, musisz ją cały czas ulepszać.

Hongmoon do max lvl'a? A co z innymi broniami? :)

Opublikowano

Spoko ;)

Hongmoon do max lvl'a? A co z innymi broniami? :)

Inne bronie służą do ulepszania Hongmoon'a, albo poprzez wbijanie mu Lvl, albo jako Breakthrough.

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...