Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie schodzi do 0kb/s

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj pobrałem clienta z zamiarem ściągnięcia gry, ale niestety uniemożliwia mi to prędkość pobierania, mam internet 10mb/s, a w launcherze prędkość startuje na 350 kb/s i schodzi do 0, po czym z powrotem skacze do 350 kb/s, z góry dziękuję za pomoc :)

Opublikowano

To normalne. Normalnie gry mi ściąga 1-2mb/s, a tutaj cisnęło po 200-300-500kb/s.

Ale mi prędkość schodzi bardzo szybko do zera i na nowo, nie mam żadnej stałej prędkości i przez ten drop do 0 przez 10 minut pobiera mi może 2 megabajty...

Opublikowano

Może mają coś z serwerem, z którego pobierana jest gra. Mi czasem też skakało między 4MB/s a 1,5 MB/s ale bardziej było to spowodowane problemami na moim łączu

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Mi pobierało stałym 6MB/s a pobierałem w dzień premiery, więc raczej to wasz dostawca internetu ma słabe łącza. Ewentualnie mają coś teraz z serwerem

Opublikowano

Mi pobierało stałym 6MB/s a pobierałem w dzień premiery, więc raczej to wasz dostawca internetu ma słabe łącza. Ewentualnie mają coś teraz z serwerem

Już nie wiem w czym może leżeć problem, na reddicie ludzie mieli ten sam problem i nie znaleziono jeszcze fixa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...