Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mainowanie Annie

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo jakos pooglądałem gry Annie bot (typek co ma 3kk maestrii,20 stron na runy pod anke i przez 2 sezony challangera ) gra tylko tym i fajnie gra i widze że jest niezla. Tylko nie wiem czy opłaca sie aż tak mainować

79160594027661829163.png

Opublikowano

możesz sobie majnować co chcesz jeżeli nauczysz się grać to wygrasz proste
pytanie powinno brzmieć czy spodoba Ci się anka, a wtedy byłoby to bez sensu bo skąd my mamy to wiedzieć ;v
bez sensu temat, pograj zobaczysz i tyle

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Opłaca sie ? Mocne jest ? Dużo robi ?  :D

Tak opłaca się Mainować Annie. Tibbersem możesz ogarnąć całą piątkę (ze stunem)

I to ile. Jeżeli się poskładasz ponad 500+ dmg z pojedynczego skillu (Q/W/R)

Wyjaśnione wyżej

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Annie Bot - streamer NA.

Nie ma chyba bardziej nudnej postaci do grania niz anka, ale jak ci sie podoba to pewnie, mozesz ja mainowac.

W miare daje rade i nigdy nie jest banowana

Opublikowano

Nie oplaca sie, jest zbyt prosta. One trick pony zed/ahri/azir zrobisz duzo wiecej. Annie mozna pograc ale nie ma sensu mainowac bo jakas przykladowa annie ktora ma nia 10gier zrobi to samo co ktos kto ma nia 1000

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

zagralem nia ponad 200 rankedow na poziomie p2-d5 i co moge powiedziec:

wady

-maly zasieg spelli bez flasha nie zainicjujesz

-uzaleznienie od flasha bo ta postac nie posiada zadnego doskoku

-banshee w enemy robi z ciebie usless :/

-brak jakiejkolwiek ucieczki poza zaladowanym stunem

zasięg spelli jest żałosny no ale nie są to skillshoty więc ok

zalety

-burst

-banalna farma z q bez mana costow

-brainless champ nie da sie nie trafic nie da sie missnac miniona z q

tego mainowac sie nie da, nauczysz sie tym grac po 2 grach

proponuje ambitnijsze champy ktore oferja wiecej np ahri tf oriana

Opublikowano

zagralem nia ponad 200 rankedow na poziomie p2-d5 i co moge powiedziec:

wady

-maly zasieg spelli bez flasha nie zainicjujesz

-uzaleznienie od flasha bo ta postac nie posiada zadnego doskoku

-banshee w enemy robi z ciebie usless :/

-brak jakiejkolwiek ucieczki poza zaladowanym stunem

zasięg spelli jest żałosny no ale nie są to skillshoty więc ok

zalety

-burst

-banalna farma z q bez mana costow

-brainless champ nie da sie nie trafic nie da sie missnac miniona z q

tego mainowac sie nie da, nauczysz sie tym grac po 2 grach

proponuje ambitnijsze champy ktore oferja wiecej np ahri tf oriana

Twisted fate mówisz ? Dlaczego akurat on?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Twisted fate mówisz ? Dlaczego akurat on?

Bo na tym poziomie ludzie grają nie używając monitorów, pushują bez wardów a TF bardzo łatwo może to wykorzystać. 2 razy zejdziesz na bota z ultem i masz wygraną jak na dłoni :)

Opublikowano

Bo na tym poziomie ludzie grają nie używając monitorów, pushują bez wardów a TF bardzo łatwo może to wykorzystać. 2 razy zejdziesz na bota z ultem i masz wygraną jak na dłoni :)

A cos więcej? Bo to że tf ma dobrego ulta do roamu na bota to akurat wiem,tylko nie wiem jak pasuje na dzisiejszych miderów i czy wgl jest warty mainowania,na 100% są lepsze picki ale tf mi sie usmiechnął,moze by co było. Czekam na odpowiedzi :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

A cos więcej? Bo to że tf ma dobrego ulta do roamu na bota to akurat wiem,tylko nie wiem jak pasuje na dzisiejszych miderów i czy wgl jest warty mainowania,na 100% są lepsze picki ale tf mi sie usmiechnął,moze by co było. Czekam na odpowiedzi :D

Co więcej? Pushujesz linie czerwoną kartą i Q, schodzisz robiąc presję na mapie, jeśli będą ją czuć to będą grać bezpiecznie = Twój team ma przewagę, jeśli nie i dalej pushują to schodzisz i zabijasz. W team fightcie raczej wiesz co robić, bo tam nie ma za dużego wachlarza opcji.

Będziesz miał ciężko na linii przeciwko assasinom, ale raczej unikaj spotkania z nimi. Mało który champion ma lepszy push niż TF więc masz o tyle łatwo.

Opublikowano

Ziomek, ty naprawde nie wiesz takich oczywistych rzeczy, czy grasz w te gre miesiac czasu?

Masz milion mysli na minute jak kobieta. Wez sie zdecyduj na cos i zacznij to robic. Wszystkie postacie sa warte mainowania, wazne zeby pasowala do twojego stylu gry, nie zebys musial czyms na sile grac bo jest w mecie.

Opublikowano

Co więcej? Pushujesz linie czerwoną kartą i Q, schodzisz robiąc presję na mapie, jeśli będą ją czuć to będą grać bezpiecznie = Twój team ma przewagę, jeśli nie i dalej pushują to schodzisz i zabijasz. W team fightcie raczej wiesz co robić, bo tam nie ma za dużego wachlarza opcji.

Będziesz miał ciężko na linii przeciwko assasinom, ale raczej unikaj spotkania z nimi. Mało który champion ma lepszy push niż TF więc masz o tyle łatwo.

I o to sie martwie. Bo mógłbym go onetrickponować w sumie i obawiam sie assasynów.

Ziomek, ty naprawde nie wiesz takich oczywistych rzeczy, czy grasz w te gre miesiac czasu?

Masz milion mysli na minute jak kobieta. Wez sie zdecyduj na cos i zacznij to robic. Wszystkie postacie sa warte mainowania, wazne zeby pasowala do twojego stylu gry, nie zebys musial czyms na sile grac bo jest w mecie.

Sporo osób gra w tym momencie assasynami,pytam sie dlatego o mete bo wątpie że dobrze sie tf sprawdzi na postacie typu zed.

79160594027661829163.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...