Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Support 4800/6300

aresorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jest jakiś warty polecenia Support do 4800 ? Czy lepiej zebrać 6300 i kupić Tresha lub kogoś innego ?

Zacząłem grać od miesiąca Supportami i nawet bardzo dobrze mi idzie, ale niestety nie rozróżniam który jest dobry itp.

Opublikowano

W cenie 4800 dobrym wyborem jest np. ­Leona (tankowaty supp, świetny ult, na 2 lvlu może się już wbić), natomiast w cenie 6300 dobry będzie Braum, Thresh, Bard (ostatnio całkiem nieźle sobie radzi), Nami, Thresh i Tahm Kench. Jednak z tych 6300 zastanawiałabym się na początek nad Braumem lub Threshem. Osobiście wole Brauma, ale decyzja nalezy do Ciebie. Braum ma całkiem przyjemne ulti, pasywke umożliwiającą unieruchomienie przeciwnika, tarcze którą osłania swojego prowadzącego, etc.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Właśnie zbierając te 6300 (jeszcze nie mam całych) to myślałem nad Treshem. Bardem nigdy nie grałem, więc pewnie go nie wybiorę, ale nad Braumem pomyśle.

Opublikowano

jako gracz adc moge ci powiedziec z jakimi supportami najbardziej lubie grac - braum, bard, thresh, nami i ewnetualnie janna

edit; o no i tahm jeszcze

Opublikowano

Ja tam polecam lulu:

+ shield/speed

+ slow/polimorfia/podrzut 

+ łatwa

Opublikowano

Bard

+Ult pomaga nam i sojusznikom

+E możesz wku***ać innych dając to przez nosem. Oni wchodzą ty uciekasz ;D

+Pasywka

+/- Do opanowania (męczyłem się z nim długo.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...