Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soul Fighter - nowa klasa

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie już widzieliście, ale i tak podsyłam :)

Jak się podoba? Nie grałem Kung Fu Masterem, ale ta klasa naprawdę wydaje się być całkiem spoko. Na filmiku #Lodowy_Kung_Lao :D

Oczywiście najpierw Azjaci, później my. Wcześniej, podobno za kilka miesięcy mamy dostać Warlocka. 

Opublikowano

Dla mnie taka sobie.

Myślałam że będzie coś lepszego, ale jednak nie ;p

Opublikowano

@­plokijR

mmorpg.org.pl wrzuciło wczoraj coś takiego:

6rCBXLu.jpg

Opublikowano

Nową klasą będzie też Warlock, producenci gry zapomnieli usunąć jego bronie z gry, bo nawet przed tym, gdy nie ma go jeszcze w europie, ze skrzynek mogą nam polecieć bronie na jego klasę.
W kliencie pewnie gdzieś dziad siedzi, ale nim go wypuszczą to miną wieki, przynajmniej jego bronie przydają się obecnie do ulepszania naszego eq. xD

Opublikowano

Daj link, bo chyba mi się wydaję, że napisali to przed tym- http://www.bladeandsoul.com/en/news/upcoming-content-teaser/

Napisali to po tym, nie można wierzyć w to co mówi guru, on praktycznie na tych grach się nie zna i jet zagubiony bo ma za dużo pracy (jedyny newsman). 

Nową klasą będzie też Warlock, producenci gry zapomnieli usunąć jego bronie z gry, bo nawet przed tym, gdy nie ma go jeszcze w europie, ze skrzynek mogą nam polecieć bronie na jego klasę.

W kliencie pewnie gdzieś dziad siedzi, ale nim go wypuszczą to miną wieki, przynajmniej jego bronie przydają się obecnie do ulepszania naszego eq. xD

Nie zapomnieli usunąć broni, po prostu nie usuwali ich ponieważ Warlock sam w sobie już jest w grze - w plikach gry wystarczy teraz tylko ''przesunąć pstryczek'', mówili to wiele razy.

A sam Warlock się zaraz pojawi bo nie ma co czekać, wiele osób ma już 45 lvl i czeka na nowy content, nie jakieś parę miesięcy tylko parę tygodni moim zdaniem jeśli nie wejdzie do miesiąca czasu to przekichali sprawę, ponieważ mają pełno contentu z Korei, który jak powiedzieli będą wypuszczać stopniowo jednak nie ma co czekać 3-5 miesiące na jeden update. 

没我爱

Opublikowano

Fajna klasa. Takie trochę połączenie Force Mastera i Kung Fu Mastera, a to dwie klasy, między którymi nie mogłam się zdecydować.

FM nie ma czasem identycznego skilla? :D

d34zkJf.png

c:

Opublikowano

Fajna klasa. Takie trochę połączenie Force Mastera i Kung Fu Mastera, a to dwie klasy, między którymi nie mogłam się zdecydować.

FM nie ma czasem identycznego skilla? :D

d34zkJf.png

Ta klasa to połączenie FM i KFM (taki był zamysł od początku to nie przypadek), łączy w sobie cechy obu klas i posiada też ich skille (nie wszystkie są ich oczywiście, ma też swoje ''oryginalne'') jednak drogi rozwoju tych skilli ma inne/dodatkowe. To dlatego widzisz u niego skille FM, o ile wiem klasa się przełącza między dwoma trybami jeden w stronę bardziej KFM i drugi w stronę FM.

@edit 

Szukałem, szukałem aż w końcu znalazłem, tak wyglądała zapowiedź klasy, jak widać ''FM i KFM łączą się w jedno''

A i taka mała plotka nie plotka następną klasą ma być Gunner. 

没我爱

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...