Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metoda płatności, skin do kosy

HashiFuJuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj najprawdopodobniej dostane PSC 2x po 100zł.Mam pytanie jak dobrze to doładować bo przy metodzie płatności nie ma przeliczniku na PLN tylko euro.Opisał by mi ktoś jak to zrobić i po ile doładować?.A i chciałbym aby ktoś napisał jakieś propozycje co do kupna kosy do 50euro :)

Opublikowano

Wpisz w google: jak doładować konto steam dowolna kwotą (taki blondyn na zielonym tle). Jak wejdziesz już to jest to związane z steamAddfunds ( xxxx ). Xxxx- kwota razy 100,przelicz ma paysafecard PLN euro

Opublikowano

Nie kupuj na steammarkecie tylko wejdz na OPSKINS i tam kup kose, chodzą czasami o 30 euro taniej

Opublikowano

­

Nie kupuj na steammarkecie tylko wejdz na OPSKINS i tam kup kose, chodzą czasami o 30 euro taniej

Jak chce kupić na steam market, to niech kupuje.. Ja też wolę tą opcję..

Opublikowano

­

Jak chce kupić na steam market, to niech kupuje.. Ja też wolę tą opcję..

A gdzie on pisał, że chce na markecie? Mój kumpel kupił sobie kosę na markecie i przepłacił 15€, niż jakby za klucze wymienił. Już bardziej opłaca się kupić klucze i za to wytrejdować coś.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...