Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtańszy elektryczny papieros czy warto ?

Maks.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcesz kupić sprzęt, ktory będzie działać przez najbliższe kilka miesięcy to nie kupuj na siłę, tylko uzbieraj tą stówkę i sobie kup normalny..

Dzieki,a jakbym np tego kupił to by wybuchła bateria lub by coś pękło ? 

Opublikowano

Nie warto. Kup sobie paczkę normalnych fajek i jak chcesz palić to pal, nie rób z siebie błazna biegając z długopisem w ustach.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Nie polecam kupywac e pap za taka cene, moze wybuchnac bateria, a tego bys nie chcial i pochodzi ci z 1 tydzien maks. Kup sobie ijusta albo spinnera 2 i z gora volimizer 3

Opublikowano

Nie opłaca się kupować jak już chcesz jakiś tańszy to na pewno nie ego

Przytoczę historię mojego taty: Podłączył do ładownia świeżo kupioną baterie ego (kupił w chińskim za około 10zł xD) a po 2 godzinach ją wyjebało :P Może była jakaś wadliwa ale odradzam 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Śmieszą mnie posty w których ludzie polecają iJust'a XDD 

Po co osobie początkującej ch**owy mod?

Wystarczy, że kupisz sobie za 60/70 zł jakiegoś mild'a i na początek powinno Ci starczyć.

W takich gównach nie ma co wybierać bo nikt nie wie co się z nim stanie ;)

Opublikowano

Raczej nie wydaje mi sie zeby to dzialalo jak bomba i wybuchalo jak wyzej pisza. 13zl to zaden pieniadz - kup, sam sie przekonaj czy warto :)

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...