Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malphite i Amumu - do platyny

xKurek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez sensu grać dwiema postaciami jak i tak będziesz gównem... Pamiętaj. Najważniejsze w tej grze to używanie mózgu.

@topic

Wszystkie picki opierają się na counterpickach więc nie wiadomo jaki masz enemy team i nie wiadomo jak tymi postaciami będziesz grał więc sam sobie odpowiedz na te pytanie. W zasadzie są to dobre picki , bo dobrze użyjesz lasta w late i gra wygrana. Tak jak mówiłem , używanie mózgu to podstawa.

Opublikowano

Co do Amumu to sam nie jestem pewny, nie jest ­zbytnio postacią do carrowania, jednak ultem możesz zmienić całego teamfighta.

Malphite jest w sumie strzałem w dziesiątke. Postać która fajnie współgra z innymi + możesz dość szybko zabijać przeciwników za pomocą ulta.

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Bez sensu grać dwiema postaciami jak i tak będziesz gównem... Pamiętaj. Najważniejsze w tej grze to używanie mózgu.

@topic

Wszystkie picki opierają się na counterpickach więc nie wiadomo jaki masz enemy team i nie wiadomo jak tymi postaciami będziesz grał więc sam sobie odpowiedz na te pytanie. W zasadzie są to dobre picki , bo dobrze użyjesz lasta w late i gra wygrana. Tak jak mówiłem , używanie mózgu to podstawa.

lepiej ogarnąć 2 postacie i grac nim dobrze niz granie 60 postaciami i granie jak gowno nimi :D.

Topic:Mumia srednia bardziej malpa sie nadaje do tego dobrze zagrany ult moze wygrac team fight a nawet gre 

Opublikowano

malp jak najbardziej teraz god tier top

mumu tylko pod full ap i tylko do jungli (tanky mumu nie działa! nic nie robisz i nie masz wybitnych cckow poza ultem ktory na yolo q wchodzi dobrze raz na 10)

Opublikowano

Amumu słabo, Malphitem da się ugrać. Wydaje mi się, że jak trafisz na cięższą grę to golemem ciężej Ci będzie niż jakimś adkiem, bo ktoś musi zabijać.

Opublikowano

Co do Amumu to sam nie jestem pewny, nie jest ­zbytnio postacią do carrowania, jednak ultem możesz zmienić całego teamfighta.

Malphite jest w sumie strzałem w dziesiątke. Postać która fajnie współgra z innymi + możesz dość szybko zabijać przeciwników za pomocą ulta.

Pls Malph robi to samo co Mumia, tylko mumia jest 10 razy mocniejsza, zwlaszcza w niskim ELO, możesz solować giere będąc full tankiem, cinder maska relay i jazda. Malphem nawet jak się chce to się takiego dmga nie wypierdoli co Mumią. 

Jeśli ogarniesz bandaże i nie znudzi Ci się postać to mumia free plat/diax czy coś tam, ma winratio powyżej 50% od dluzszego czasu

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...