Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moonwater Transformation Stone

Gość Piotrunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, wiecie może jak zdobyć ten item?

FanPw66.jpg

W markecie jest on strasznie drogi, a scraftować go ciężko... Może jakieś daily questy? Ewentualnie jakieś skrzynie?

/btw

Wiem, że jest napisane w opisie itemku, ale szkoda mi 15 golda na kupno z marketu i pewnie jeszcze więcej na wycraftowanie tego. 

Dziennie mogę wyfarmić 2-3 golda.

Opublikowano

A to nie jest z czegoś w stylu tych kontraktów, które się zawiera np. w jadestone village?

Tam dostałem chyba coś takiego: BEKecp5.png

To może w innym mieście jest inny kontrakt, który to daje, bo same kamienie są podobne a są na inne poziomy (Twój na wyższy)

Opublikowano

Hej, wiecie może jak zdobyć ten item?

FanPw66.jpg

W markecie jest on strasznie drogi, a scraftować go ciężko... Może jakieś daily questy? Ewentualnie jakieś skrzynie?

/btw

Wiem, że jest napisane w opisie itemku, ale szkoda mi 15 golda na kupno z marketu i pewnie jeszcze więcej na wycraftowanie tego. 

Dziennie mogę wyfarmić 2-3 golda.

Dostajesz go tylko z craftingu, wyrobienie go też jest strasznie drogie (jeśli kupujesz składniki) a Moonwater Tear, który jest potrzebny do wyrobienia zdobędziesz dopiero na 45lvl ponieważ wszystkie 4 dungeony, z których on wypada są strasznie trudne i robienie ich na mniejszym lvl to nie jest miłe przeżycie, nie martw się teraz o upgrade ponieważ większość osób czeka z nim do 45lvl.

没我爱

Opublikowano

@Luxorris hmm, a opłaca się (ZAJMIE TO BARDZO DUŻO CZASU?) np. stworzyć nową postać, wykonać misje, gdzie otrzymuje się taki item (kamyczek) i przenieść go na drugą (główną) postać? Również w przypadku Cinderlands? Transfomation Stone. Strasznie brakuje tych kamyczków  :(

Opublikowano

@Luxorris hmm, a opłaca się (ZAJMIE TO BARDZO DUŻO CZASU?) np. stworzyć nową postać, wykonać misje, gdzie otrzymuje się taki item (kamyczek) i przenieść go na drugą (główną) postać? Również w przypadku Cinderlands? Transfomation Stone. Strasznie brakuje tych kamyczków :(

Moim zdaniem się nie opłaca, jeśli naprawdę nie masz pieniędzy to możesz spróbować zdobyć w taki sposób jednak wytworzenie ich będzie efektywniejsze. Zajmie to za dużo czasu, który może byc lepiej spożytkowany.

没我爱

Opublikowano

Dostajesz go tylko z craftingu, wyrobienie go też jest strasznie drogie (jeśli kupujesz składniki) a Moonwater Tear, który jest potrzebny do wyrobienia zdobędziesz dopiero na 45lvl ponieważ wszystkie 4 dungeony, z których on wypada są strasznie trudne i robienie ich na mniejszym lvl to nie jest miłe przeżycie, nie martw się teraz o upgrade ponieważ większość osób czeka z nim do 45lvl.

Właśnie ja już wbiłem 45 lvl. Byłem kilka razy na dungeonie 45 (ten z pająkami) po staffa i widziałem jak ludzie się o to licytują... 

TKmBDEi.jpg

Możecie mi powiedzieć na czym się skupić z eq oraz jak zarabiać? Te ostatnie daily questy z blackram są dość opłacalne, ale bardzo trudne. x_X

Btw. Vice Admiral Poharan - jakieś taktyki na nią? Wczoraj z 10 razy próbowaliśmy ją zabić i ani razu to się nie udało... Wiem, że gdy rzuca ten lód trzeba wejść na tą parę, gdy atakuje ogniem trzeba być przy końcu mapy, żeby nie oberwać. Ale gdy zostaje jej jakieś 40% hp respawnują się jakieś tygrysy... Warto z nimi walczyć, czy ignorować i skupiać się na Poh?

Opublikowano

Skup się na całym eq.

A co do Vice Admiral Poharan poty i ulepsz sobie soul shield tak żeby mieć z 30k hp.

I myślę że dasz rade :D.

Opublikowano

Jeśli chcesz samo HP żeby wytrwać to możesz zacząć farmić frakcyjne NPC po fioletowe soul shieldy. Więcej w filmiku poniżej.

Co do tygrysów, albo napieprzaj dalej Poharan, albo biegaj z tygrysami jeśli masz na nie aggro i wiesz, że nie ustoisz.
Warto też iść z trochę więcej niż jednym PT, bo może być różnie. ;)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Ogarnalem sobie juz te soul shieldy wczoraj. 

xRCjziK.jpg

Mam z tym wszystkim 34.6k hp. 

Teraz pozostało zarobic na ulepszanie. Najlepsza forma zarobku sa daily questy w Blackram Supply Chain ma sie rozumiec? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...