Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Używanie buga a szansa na bana

xZott

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam nupka z 50 lvl'em.. robie sobie nim CP3 na SP1 na Glacy nom i to był dopiero pierwszy dzień, orientuje się ktoś czy ktoś się zajmuje banowaniem tego i czy można szybko za to dostać bana ?

I małe pytanko jest jakiś działający hack na minigry, lub sposób na szybkie 20k punktów ? :)

Opublikowano

Ma cp można dostać bana. Jak masz farta to możesz nie dostać, ale nie polecam, bo jednak szansa spora.

Są działające hacki na minigry.

giphy.gif

Opublikowano

robię tak od prawie roku non stop na głównej postaci i nic. fajnie xD

Mimo wszystko szansa na bana jest wręcz ogromna. Zaufaj mi, że dostaniesz bana w jednej fali...wraz z innymi cheaterami. Obstawiam, że fala taka nastąpi w przeciągu kilku tygodni, miesięcy... Gdyż gospodarka powoli upada. Itsy drożeją....GF będzie musiał to zmienić

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

ban za cp3 na glacy XDDDD k***a no robie to raz na jakis czas od 3 lat na kilkunastu kontach a w tym samym czasie na moim glownym ktore ma 2 lata i ani jednego bana XDXDXDXDXD szansa w c**j spora +/- 30 kont a nie raz to robilem 3 dni non stop 

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

ban za cp3 na glacy XDDDD k***a no robie to raz na jakis czas od 3 lat na kilkunastu kontach a w tym samym czasie na moim glownym ktore ma 2 lata i ani jednego bana XDXDXDXDXD szansa w c**j spora +/- 30 kont a nie raz to robilem 3 dni non stop 

uwierz jest za to ban :) ja na nowym koncie na pl jak wracałem do gry to w 2 dni dostałem.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Za używanie i wykorzystywanie błędów tj. bugów w grze grozi ban stały, jednak w praktyce nikomu nie chce się banować nupów które robią TS na glacy i mało kto to robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...