Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer wybrać, który łatwiejszy ?

#NO Karolevsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avantador, Harvettia to jeden wielki bug,

Z Bugiettią ci przyznam racje, ale z Avantadorem to cie z lekka popierdoliło.

Zły dział ale jeśli się o to pytasz to skopiuje ci mój komentarz z ich tematu.

''Jak sobie obiecałem tak grywam dalej na serwerze.

Aktualnie mam 80 lvl i myślę ze to jest odpowiedni czas na napisanie kilku słów na temat Avantadora.

Serwer jest świetny, ciekawe questy, exp przyjemny, rozgrywka ciekawa.

Muszę powiedzieć że bardzo się zdziwiłem, od kilku serwerów nie spotkałem tak pomocnych ludzi jak tutaj.

Nie wiem czy to jest kwestia przypadku jeśli spytam się o coś na czacie spytam (gdzie,co i jak), po chwili mam co najmniej 3 PW z odpowiedziami.

Administracja sama odpowiada graczom co też bardzo cieszy.

Na serwerze gra w południe 600-700 osób, więc walki o spoty,metiny,bossy są zacięte B%29.png

No to na tyle.''

Opublikowano

Lesthia to gówno ze względu na administracje. Chociaż jest progress, po dwóch miesiącach nauczyli robić konkurs OX.

Z tych trzech, które wymieniłeś zdecydowanie wybrałbym Avantador, widać że chłopaki się przykładają do projektu. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Harvettia, to nic, że ma bugi, bo ciągle poprawiają :) A to, że ludzie są niecierpliwi i ciągle hejtują, co przekłada się na negatywną opinie o serwerze to..

Z tych również polecam Awantadora 

Co do Harvettia to bez jaj co z tego że naprawiają ciągle jak co poprawią to robią dodatkowe nowe bugi  dodatkowo przekładali start 2 razy żeby zniwelować te bugi i wypuścili serwer zbugowany tak że do tej pory je poprawiają to jest poważne ?? 

Opublikowano

Harvetti nie polecam.

Avantador średni.

Lesthia.eu - cały czas hejty lecą, ale widzę, ze administracja dba o serwer, dlatego go polecam.

Opublikowano

Harvettia - easy, Avantador - easy , Lesthia - medium . Wypowiem się o lesthia.eu bo na niej pogrywam i to jest coś jak gorszy pl z roku 2009, nic tam ciekawego nie ma i dużo "instancji" jest usuniętych, uboższy PL.

Mówię jak jest, zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...