Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakiej stronie sprzedać konto?

randora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolega mi dal swoje na którym ma kilka skinów i jest cos warte, no i teraz mysle ze jak na allegro dam i kiedys mojemu koledze bedzie chcialo sie spowrotem te konto to cos tam napisze oddadza mu konto a sie do mnie z allegro przyjebia bo koles utracil je co mu sprzedałem.

Wiec znacie cos gdzie moge je sprzedac poza allegro? i jak to z tym przelewm kasy jest, on mi pierwszy daje a potem mu passy? czy moze mnie oszukac?

Opublikowano

Jeżeli wiesz, że Twój znajomy po upływie jakiegoś tam czasu będzie chciał to konto z powrotem to po prostu go nie sprzedawaj.

mojemu koledze bedzie chcialo sie spowrotem te konto to cos tam napisze oddadza mu konto a sie do mnie z allegro przyjebia bo koles utracil je co mu sprzedałem.

Nie wiem czy byłoby się do czego przyczepić. Zacznijmy od tego, że riot nie zezwala na handel kontami, czyli osoba kupująca i tak i tak zasługuje na utratę tego konta, jeżeliby się trzymać regulaminu.

Allegro powinno być całkiem okej bo wiąże jakąś umową...

giphy.gif

Opublikowano

Kurde jebaj Allegro, oni nic nie zrobią nawet jak recovernie, gorzej jakbyś na innych stronach takich jak PlayerAuctions wystawiał, tam mógłbyś drogo wystawić ale raczej ryzykownym było by takie konto dzyskiwać, na Allegro jest pełno oszustw tak samo Ebay i nic nie mogą z tym zrobić, więc śmiało wrzucaj, scammerze :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

to uczycie gdy ja na serio chce sprzedac konto i nie oszukac kogos, a tam sami oszuci do okoła itak ( ._.)

w ogóle musze do allegro swoje konto bankowe przylaczac? bo  w najgorszym przypadku mi sie wydaje ze ten tamten sobie konto przywroci, allegro mi narzuci kare bo koles stracil

Opublikowano

Tak. Jeżeli sprzedajesz konto, które myślisz, że kolega odzyska, to ty jesteś takim samym oszustem jakbyś sam chciał odzyskać.

Spójrz na to z innej perspektywy - kupuję od ciebie konto, nie wiem czy jesteś oszustem, po kilku miesiącach straciłem dostęp do konta - taka sama sytuacja miałaby miejsce z Tobą i innym oszustem.
Poza tym nie radzę, jeżeli wystawisz tanio, to spoko, ale jeżeli wystawisz to konto za sporą sumkę, to nie radzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...