Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto 75body a rok przerwy, czy warto grać?

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam konto z przed kilku lat, zrobiłem bodziaka na jeszcze starym Solarze, teraz jest na Negrosie.

Dodam zdjęcie na którym widać eq, kasę i rzeczy które mam bo wystawiłem konto na sprzedaż, ale waham się czy nie wrócić do metina i nie grać sobie dalej.

Czy warto jeszcze grać w ogóle w Metina?  ile osób mniej więcej gra na Negrosie?

http://zapodaj.net/0b357dedaff0e.png.html

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Szału z tym kontem nie ma , chyba nawet nie dasz rady w DT i nie bardzo wiem gdzie mógłbyś dropić. Ogólnie powiem ( to tylko moje zdanie ) , że nie warto wracać na PL'a... Jeśli chciałbyś coś osiągnąć , musiałbyś poświęcić mnóstwo  czasu i pieniędzy , żeby być "dobrym" i dorównać graczom na wyższych poziomach.

Opublikowano

nie opłaca się grać w metina na globalu

- szkoda czasu

- szkoda hajsu

- szkoda zdrowia

- szkoda nerwów

metin2.pl rip 2k11

Lepiej grać na pl'u niż na serwerach od Proboszcza i innych pseudo techników, którzy robią serwery na miesiąc.

AnnwID.gif

Opublikowano

@up

Skończyłbyś spamować bo czytam 10 twoich odpowiedzi w tematach  to piszesz to samo co  inni byle nabić posta.

Nawet nie wiesz co piszesz.  Tutaj privów nie polecasz a przed chwilką w innym temacie polecasz ...

1. Jeżeli masz hajs i sporo czasu to warto

2. Boty zawsze były i będą

3. Jeżeli Twój budżet jest niski to polecam privy, za tydzień startuje pewniak "nawie.pl"

4. Na tą chwile jednym z najlepszych serwerów priv jest Vesteris

Opublikowano

Jeśli nie chcesz grać na PL'u to wyczekuj Antarisa - to dopiero będzie pewniak.

A ten antaris bedzie w 2k19... Wiec jaki to mialo by sens czekania tyle na serwer(moze do konca wakacji bedzie on), w tym czasie na pl'u juz by sporo osiagnal. I moglby zarabiac na yang

Opublikowano

A ten antaris bedzie w 2k19... Wiec jaki to mialo by sens czekania tyle na serwer(moze do konca wakacji bedzie on), w tym czasie na pl'u juz by sporo osiagnal. I moglby zarabiac na yang

Jakby zaczął od dziś zarabiać to może za miesiąc miałby trute (+7/+8) śr 20/30. 

@topic

Ewentualnie sprzedać konto na allegro i kupić np. 50 lv z full eq ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...