Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jeśli ktoś się nudzi bądź stoi w kolejce...

Luxorris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blade & Soul jest jedną z najpopularniejszych gier MMO w Azji, z tego powodu powstało Anime oraz Musical, który był zaprezentowany podczas Mistrzostw B&S 2015.

Musical możecie obejrzeć tu, jest po Koreańsku z angielskimi napisami (trzeba włączyć CC):

Po anime odsyłam tutaj:

http://shinden.pl/anime/35260-blade-soul/episodes

Shindenowi mówimy stanowcze NIE! Zmień to na anime-odcinki, lub cokolwiek innego, byle nie shitden, który każe wyłączać ADBLOCKa, żeby oglądnąć odcinek z kradzionymi napisami. Samo anime jest takie średnie, ale komuś kto nigdy anime nie oglądał/mało oglądał, może przypaść do gustu.

Opublikowano

Wtf? Anime o blade & soul? Przecież to anime bardziej przypomina film Blade (gościu, który jest w połowie człowiekiem i wampirem), a nie tą grę o.O

Opublikowano

I tak nie obchodzi mnie fabuła w tej grze. Nie czytam tego, co jest napisane. xD A anime nie oglądam i nie będę. 

To według mnie źle, pierwsze MMO w jakie gram w którym fabuła jest bardzo dobra i rozbudowana, co potwierdza dobre anime. Oczywiście zależy kto co lubi, mi się duża część popularnych wysoko ocenianych anime nie podoba.

Opublikowano

Na żywo taki musical jest pewno fajny, ale tak tutaj... Średnio podoba mi się. Co do anime Blade & Soul, hmm... Alka oraz Jin Varrel,  strasznie te dwie postacie lubię, trochę irytująca Soha. Ogólnie przyjemnie oglądało się. 

Opublikowano

Ogólnie musicale bardzo średnio mi się podobają, na żywo pewnie byłoby to 2x lepsze :P

Jak ktoś nie oglądał anime (13 odcinków + jakieś tam specjale) tak się ono prezentuje od strony kreski:

tumblr_n4c6guttCX1ssx194o1_r1_500.gif

Bajka taka sobie, nic nadzwyczajnego: 6-6,5. Szkoda, że studio zwaliło sprawę w kilku scenach: bohater z zezem, facet idący w miejscu itp... no i bohaterki mają za wielkie cycki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...