Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy z nowym champ select'em

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz mnie to w*****a, stracilem dzisiaj 30 LP w champion select ze wzgledu na to ze mnie laguje w nim i mimo tego ze internet mam - nie moge albo zbanowac albo spickowac postaci od czasu do czasu. Juz 3 /4 raz mnie dzisiaj wyjebało i zamiast miec 50 LP mam 20.

Hello there.

Opublikowano

Tak szczerze to rito zjebało to kompletnie. Mnie też wkurza to, że nawet jak ktoś nie zbanuje to wywala gra i od nowa trzeba... czasami nawet pół godziny trzeba czekać, żeby zagrać, bo albo nie zbanują, albo nie zalockują postaci... Kappa

Opublikowano

Mnie też to w*****a , czasami po 20-30 min muszę czekać na grę bo co chwile w champion selekcie ktoś nie zaakceptuje bana albo coś ..

Opublikowano

Wieczorem wczoraj miałem fajnie godzina w lobby a i tak nie zagrałem  :yay:

Opublikowano

Co Wy gadacie, to tylko kwestia przyzwyczajenia się, Wam się nigdy niczym nie dogodzi.

Nowy champ select jest tak z*******y że wstałem i klaskam. Wybierasz pozycje na której grasz

nie płaczesz że grasz supportem i nie możesz gry kierować, każdy na swoim miejscu. Banuje kilka

osób a n ie jedna osoba pod siebie, a wam się upierdoliło zaakceptowanie postaci?

TIP: klikasz pomarańczowy przycisk po wyborze bohatera do banowania bądź do wyboru.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Mi odpowiada, czasem się zdarza, że ktoś nie picknie postaci, etc. ale w starym champion select też to się zdarzało, teraz przynajmniej mniej kłótni o linie

6LbMtBd.jpg

Opublikowano

No fakt, trochę głupio oddane punkty ligowe.

Ale głowa do góry. Podobno w sezonie szóstym ma wyjść nowy client - robiony raz jeszcze, od podstaw ;3

Ewentualnie próbuj klikać dużo szybciej (Nie przed końcem odliczania), może wtedy jakoś Ci załapie...

giphy.gif

Opublikowano

Co Wy gadacie, to tylko kwestia przyzwyczajenia się, Wam się nigdy niczym nie dogodzi.

Nowy champ select jest tak z*******y że wstałem i klaskam. Wybierasz pozycje na której grasz

nie płaczesz że grasz supportem i nie możesz gry kierować, każdy na swoim miejscu. Banuje kilka

osób a n ie jedna osoba pod siebie, a wam się upierdoliło zaakceptowanie postaci?

TIP: klikasz pomarańczowy przycisk po wyborze bohatera do banowania bądź do wyboru.

MOWILEM O TYM.

1gPxqbf.jpg

w tym momencie to nie mialo znaczendia, ale gdybym tak mial przd tym jak wybralem champa /zalockowalem bana, to mam automatycznie kikca bo przecize moja wina ze nic nie piklem a nie tego ze champ select sie laguje :)

Hello there.

Opublikowano

Jeżeli riot stwierdził jakieś problemy z champion selectem to powinien go wyłączyć na rankedach  i na normalach i takie mam na ten temat zdanie. Osobiście problemu jeszcze żadnego nie dostrzegłem, ale skoro inni mają to coś tutaj ewidentnie sie spierdzieliło :v Ale nowy champion select i tak na duży + ! 

Opublikowano

Przecież wiadome jest, że nowość ledwo co wprowadzona na serwery nie będzie idealna. Mimo tego, że czasami trzeba czekać dłużej z tego względu, że ludzie są nieprzyzwyczajeni do nowego systemu wybierania i zapominają lockować (wczoraj czekałem 20 minut na mecz będąc w champion selectcie ~10 razy) to system jest bardzo dobry, bo można grać na tej linii, na której chcesz.

Opublikowano

Sam champselect jest z*******y bo finalnie sobie gram to na co mam ochotę, ale to jak co kawałek ktoś nie zbanuje nie spickuje, nie zbanuje etc i człowiek godzine czasu prawie czeka na gre, a gra pół jest drażniące. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...