Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TimoSupport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer przyjemny, ładna oprawa "graficzna" jeśli można to tak nazwać, posiadają dobrego bota muzycznego (kiedyś zamiast wbić na kanał zostałem przy bocie bo mnie muzyka wciągnęła) a sama administracja szybko odpowiada i pomaga. Jedyny minus jaki zauważyłem to spam na głównym chacie. Ja już tego nie doznaję ponieważ wyłączyłem dźwięki TS'a lecz osoby z włączoną funkcją mogą czasem się wk*rwić jak co chwilę będą 3 wiadomości o jakimś konkursie.

af138b19bf4219ac26610629041f93e5.gif

Opublikowano

Serwer przyjemny, ładna oprawa "graficzna" jeśli można to tak nazwać, posiadają dobrego bota muzycznego (kiedyś zamiast wbić na kanał zostałem przy bocie bo mnie muzyka wciągnęła) a sama administracja szybko odpowiada i pomaga. Jedyny minus jaki zauważyłem to spam na głównym chacie. Ja już tego nie doznaję ponieważ wyłączyłem dźwięki TS'a lecz osoby z włączoną funkcją mogą czasem się wk*rwić jak co chwilę będą 3 wiadomości o jakimś konkursie.

Co jakiś czas przecież wysyłaliśmy wiadomości xD. Za spam przepraszamy i dziękujemy za opinie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...