Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie odnośnie domu aukcyjnego

afsdad11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim mam krótki pytanie odnośnie ww. Otóż dlaczego nie mogę nic wystawić na aukcje gdy próbuję wystawić pisze "Failed to post item to Marketplace"
Dodam, że gdzieś koło 12 mogłem jeszcze normalnie wystawić przedmioty nie wiem są jakieś ograniczenia czasowe na wystawianie czy jak ? Może mi ktoś wyjaśnić z góry dzięki za pomoc pozdrawiam :)

Opublikowano

Cześć wszystkim mam krótki pytanie odnośnie ww. Otóż dlaczego nie mogę nic wystawić na aukcje gdy próbuję wystawić pisze "Failed to post item to Marketplace"

Dodam, że gdzieś koło 12 mogłem jeszcze normalnie wystawić przedmioty nie wiem są jakieś ograniczenia czasowe na wystawianie czy jak ? Może mi ktoś wyjaśnić z góry dzięki za pomoc pozdrawiam :)

Maksymalnie możesz mieć tylko kilka (nie pamiętam dokładnie ile) przedmiotów wystawionych na raz.

没我爱

Opublikowano

Maksymalnie możesz mieć tylko kilka (nie pamiętam dokładnie ile) przedmiotów wystawionych na raz.

No dobrze ale chodzi o to, że w ogóle nie mam nic wystawione na aukcji ani jednego przedmiotu i za każdym razem gdy próbuję wystawić piszę mi " Failed to post iteam to Marketplace" A jak już wspomniałem nie mam na ah ani jednego wystawionego przedmiotu

Opublikowano

No dobrze ale chodzi o to, że w ogóle nie mam nic wystawione na aukcji ani jednego przedmiotu i za każdym razem gdy próbuję wystawić piszę mi " Failed to post iteam to Marketplace" A jak już wspomniałem nie mam na ah ani jednego wystawionego przedmiotu

Przepraszam, ale bez premium możesz jedynie wystawiać 10 aukcji dziennie.

没我爱

Opublikowano

Aa czyli jak wcześniej wystawiłem 10 bo chyba tyle było to dopiero na 2 dzień mogę wystawić kolejne 10 tak ? :) Czy źle zrozumiałem ?

Opublikowano

Aa czyli jak wcześniej wystawiłem 10 bo chyba tyle było to dopiero na 2 dzień mogę wystawić kolejne 10 tak ? :) Czy źle zrozumiałem ?

Tak.

没我爱

Opublikowano

Maksymalnie na raz z tego co zauważyłem można wystawić 9 osobnych aukcji, a na dzień 15/10 (premium/no premium). Czas ten resetuje się o 7:00 rano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...