Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MarienWar] Błędy przy włączaniu

eXciting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@eXciting

Banał, klasyka gatunku - niezgodność sum kontrolnych.

Otwórz plik version.cfg za pomocą dowolnego edytora tekstu. Następnie zmień wartość stojącą przy "client" na 0 i zapisz zmiany. W dalszej kolejności po prostu uruchom grę za pomocą launchera i poczekaj cierpliwie, aż updater pobierze wszystkie patche. Powinno pomóc. ;)

Opublikowano

@eXciting

Banał, klasyka gatunku - niezgodność sum kontrolnych.

Otwórz plik version.cfg za pomocą dowolnego edytora tekstu. Następnie zmień wartość stojącą przy "client" na 0 i zapisz zmiany. W dalszej kolejności po prostu uruchom grę za pomocą launchera i poczekaj cierpliwie, aż updater pobierze wszystkie patche. Powinno pomóc. ;)

Kasma, Kasma ten jak zwykle wszystkie mózgi pozjadał  B)  było ustawione 33, zmieniłem na 0 i coś się pobiera :).

@1373230489-U611928.pngKasma dupa, to samo :/ pobrało się coś tam włączam i znowu ten sam error i to CRC...

zmieniłem z 33 na 0, wszedłem znowu po pobraniu ptachów w to i znowu zmieniło się na 33, więc dałem 0 i tylko dla odczytu, ale wtedy nie chce się odpalić client do patchowania.

battles,proportional,340,200,6225877d2ed23f520fbebcba3d674148.png

Opublikowano

Byc moze przy pobieraniu plikow blokuje go antywirus, o ile go masz to go wylacz i zrob to od nowa.

Ostatecznie redownload calego clienta ze strony marienwar.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

zmieniłem z 33 na 0, wszedłem znowu po pobraniu ptachów w to i znowu zmieniło się na 33, więc dałem 0 i tylko dla odczytu, ale wtedy nie chce się odpalić client do patchowania.

@eXciting

Tak ma być. :v W tym pliku zapisuje się stan plików klienta gry. Z każdym kolejnym patchem, ta liczba ulega zmianie na wyższą.

Byc moze przy pobieraniu plikow blokuje go antywirus, o ile go masz to go wylacz i zrob to od nowa.

Ostatecznie redownload calego clienta ze strony marienwar.

Dalsze wskazówki masz tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...