Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać na początek?

SorgorGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nigdy nie miałem okazji pograć w MMO. Wczoraj kolega mnie namówił żeby pograć z nim w GW2, ale mam jedno pytanie.

Jaka postać będzie najlepsza na początek gry w GW2? jak i do pierwszej styczności z MMO?

Gdzieś widziałem że ludzie polecali na początek gry "Norn > Warrior" bo jest dobry na początek.

Jak mi polecicie / doradzicie :P ?

-- Nie ten dział, jaki FAAIL ;__;

Prosiłbym o przeniesienie :D

Nie działa :(

Opublikowano

­Nie ma znaczenia, każda klasa jest spoko na początek bo to wszystko zależy od twojego stylu gry.
Norn to rasa, ras jest 5 wybór jej też zależy która bardziej ci się podoba, albo której historię chcesz bardziej zgłębić.
Warrior jest spoko bo jest prosty to ogarnięcia.

W tej grzej nie ma najlepszej klasy wszystko zależy od umiejętności gracza.

Graj czym chcesz szczególnie, że GW teraz f2p więc możesz wypróbować każdą klasę i rasę :)

no escape from the mass mind rape

Opublikowano

­Nie ma znaczenia, każda klasa jest spoko na początek bo to wszystko zależy od twojego stylu gry.

Norn to rasa, ras jest 5 wybór jej też zależy która bardziej ci się podoba, albo której historię chcesz bardziej zgłębić.

Warrior jest spoko bo jest prosty to ogarnięcia.

W tej grzej nie ma najlepszej klasy wszystko zależy od umiejętności gracza.

Graj czym chcesz szczególnie, że GW teraz f2p więc możesz wypróbować każdą klasę i rasę :)

Mhm, a wybór rasy do klasy jest jakiś bardzo ważny w GW2? Czy mogę wziąć np. Norna i Elementalistę? (przykład)

Nie działa :(

Opublikowano

Rasa to głównie lore i wygląd. Dostajesz jakieś skille rasowe, których w większości przypadków i tak się nie używa, bo są po prostu inne lepsze do wyboru.
Postać na początek to ta, która Tobie się najbardziej podoba.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Tylko pamiętaj że Charr w lekkiej zbroi wygląda jak byś ubrał kota w szmaty i kazał mu tak chodzić. Nie jest to tragedia ale oka to nie cieszy i trzeba się trochę naszukać zanim się znajdzie jakieś sensowne połączenie zbrojek :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...