Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zakupić?

NaNaTraTra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem!

Mam pustego Maga. Dokładnie 70 poziom. Na start mam 110/120 kk. Postać przede wszystkim będzie do PvM. PvP sporadycznie, głównie dla zabawy. Jaka/Jakie:

-rózga

-szata

-resy

-biżuteria 

-SP, wr

Upatrzone mam resy z B S5. Nie wiem czy warto w nie inwestować. Dodatkowo zastanawiam się dlaczego połowa S5 z B ma 50%, a druga 60% choć są tylko S5. Czy może zainwestować w S5 z A? A może jakieś inne mało znane?

Najprawdopodobniej kupię Posejdona +9 99J, lub jeżeli będę miał więcej wolnych funduszy to +11 90-99J.

Bardzo proszę o cały kosztorys. Co i ile. 

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

kup sp8 resy pod mrok rozdzke jakas slaba na 63 idz na lod solo ogarniesz z resami szybko wbij 74 i modelki do 85 a potem fam po gk szukaj

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić eq u7+8 na 74 zbroje i na 63 rózgę? Do tego resy z B S5 ALL? I chyba tyle ;x Może na arcymaga nowego starczy. Czy może kupić tylko dobrą zbroje a zrezygnować z rózgi i kupić jakąś ux+5/6?

Arkadia - Serwer inny niż wszystkie! Przekonaj się, dlaczego gra z nami jest wyjątkowa!

http://www.mpcforum.pl/topic/1521386-arkadia/

Sam postawisz sobie cuboida! Możesz handlować z innymi graczami! Bez pay2win! Kontakt z administracją w każdej chwili! Drop z rud! Bez ułatwień!

Opublikowano

Czy opłaca mi się kupić eq u7+8 na 74 zbroje i na 63 rózgę? Do tego resy z B S5 ALL? I chyba tyle ;x Może na arcymaga nowego starczy. Czy może kupić tylko dobrą zbroje a zrezygnować z rózgi i kupić jakąś ux+5/6?

nie kupuj eq na 74 bo potem bedziesz zalowac bo zeby wbic taki 84 idzie bardzo szybko a tam masz juz kozackie eq od 80 do 84 ktore jest x razy lepsze od tego na 70 i to bedzie tylko zmarnowana kasa CHYBA ze nie wladujesz oslonki to kupuj to eq na 74 tylko staraj sie je potem sprzedac droze/po takiej samej cenie :)

ban na statusy since 09.2015 :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...