Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką artę najlepiej ? ? ?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaką artę wybrać do misji ? bo zostały mi arty do zrobienia i nie wiem jaką wybrać z jakiej nacji ? 

Opublikowano

Wybierz taką nacje jaką dobrze Ci się gra...

Co z tego, że ktoś powie Ci grać niemcami, jak nie dasz rady nimi grać.

Ja osobiście preferuje francuskie 

59495175307068268899.jpg

Opublikowano

Wiesz, że masz możliwość pominięcia jednego rodzaju czołgów do misji osobistych? Większość osób wybiera właśnie artylerię. Najlepszym wyborem jest T92 lub GC, bardzo dobrze sprawują się też na CW etc.

Ja zrobiłem część misji z Arty do Stuga, robiłem je Obiektem 261, udało mi się zrobić wszystkie jeśli mnie pamięć nie myli, jednak z kolejnymi mógłby być poważny problem. T92 to prawdopodobnie najlepszy czołg pod te misje.

Opublikowano

No mam artę M40/M43 i jakoś nie daje rady :/

Opublikowano

Do wykonywania misji będą dobre, te którymi będziesz lubił grać. Dla mnie osobiście najlepiej się gra artami Wielkiej Brytanii, Francji i USA - wszystkie mają swoje wady i zalety. Dobrze jakbyś ciągnął 2 linie równolegle wówczas będzie łatwiej wykonać misje gdyż niekoniecznie może się nadać 1 arta do wykonania wszystkich misji. Jeśli chodzi o ZSRR i Niemcy to jakoś mi nie podchodzą ich arty.

Opublikowano

No mam artę M40/M43 i jakoś nie daje rady :/

Może wal z PPków ? gongi po 1400+ A jak rzuci u przeciwnika  twarde 10/9 to wal z HE

Też teraz siedzę na M40/43 i jak takie PPki wchodzą to jaki płacz jest :) ze strony wroga.

Opublikowano

Może wal z PPków ? gongi po 1400+ A jak rzuci u przeciwnika  twarde 10/9 to wal z HE

Też teraz siedzę na M40/43 i jak takie PPki wchodzą to jaki płacz jest :) ze strony wroga.

Znacznie lepiej się gra już tą Artą mi i zadania idą a idą :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...