Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WpVLlPj.png

Masz pytania? Pisz do mnie, a ja na nie odpowiem!

Drop:

Diamond: 1.0%
Emerald: 3.0%
Złoto: 3.0%
Żelazo: 6.0%
Redstone: 2.0%

Obsydian: 3.0%
Blok złota: 0.25%
Biblioteczki: 0.7%
TNT: 2.5%
DODATKOWE INFO:
FACTIONS!
17 STONE = 1 LVL EXP'a (dla utrudnienia)
MAGICZNE DRZEWO (BIEGAJAC OBOK NIEGO DOSTAJEMY ITEMY)

Screenshooty:

TqYkvlT.gif

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

@ref | @update

U nas nie będzie możliwosci pozyskania "koxa", ale dodalismy craftingi potionow. Jezeli chcecie by inaczej sie jakis item craftowalo, lub jakis dodatkowy item do craftowania napiszcie nizej :)
hbyo8HO.png­
od lewej: Fire resistance, Instant heal 2, Strength 1, Regeneration 2

Opublikowano

SS trochę wkurzające bo nie można się niczemu na nich przyjrzeć. Sama jednak prezentacja jest nawet niezła. Posiada wszystko co powinna. Mimo że nienawidzę serwerów Easy, (uważam że to serwery dla tych co nie potrafią się starać) to może nawet na ten serwer wbije. Bardzo zainteresowało mnie to że wykorzystujecie plugin Fractions, co ma swoje dobre, jak i słabe strony.

Mógłbyś mi bliżej opisać co rozumiesz przez autorskie skrypty, oraz co to za magiczne drzewo i gdzie ono występuje?

lawsig_by_tomboyx98-d6t8ri0.png

Opublikowano

SS trochę wkurzające bo nie można się niczemu na nich przyjrzeć. Sama jednak prezentacja jest nawet niezła. Posiada wszystko co powinna. Mimo że nienawidzę serwerów Easy, (uważam że to serwery dla tych co nie potrafią się starać) to może nawet na ten serwer wbije. Bardzo zainteresowało mnie to że wykorzystujecie plugin Fractions, co ma swoje dobre, jak i słabe strony.

Mógłbyś mi bliżej opisać co rozumiesz przez autorskie skrypty, oraz co to za magiczne drzewo i gdzie ono występuje?

Po południu wyśle linka do screenów, ten serwer w porownaniu do innych też nie jest taki easy. Magiczne drzewo jest na spawnie i jeżeli będziemy biegali obok niego będziemy dostawali losowe itemy. Np dirt, diax, piórko , netherstar (0.01%) itp

//edit

5NstuMI.png

//edit2 | Pisze strone teraz.

7n8WTEu.jpg

Opublikowano

Widzę, że wyróżnia was plugin factions. Nie sądzę, że ten serwer jest jednym z najstarszych :) A co do pluginu factions, jest on spolszczony ?

Opublikowano

@mrdzidekpl 

Widzę, że wyróżnia was plugin factions. Nie sądzę, że ten serwer jest jednym z najstarszych :) A co do pluginu factions, jest on spolszczony ?

PcVEC4e.jpg

Jeden z najstarszych miałem na mysli easy, ale rowniez w 2012 prowadzilem swoj serwer przez pewien okres czasu tak do 2014/2015, a potem zrobiłem sobie dłuuugą przerwe ;)

­

Opublikowano

Fractions ? ;/ słabe... To było dobre z 3-4/5 lat temu ale teraz ?­

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...