Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Kradzież konta

LordeVasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mój genialny 10-letni brat ma pełno wirusów na kompie i doszło w końcu do kradzieży jego konta... Z tego co mi mówił to parę dni temu wchodził na pocztę gmail ale coś mu haslo nie działało to przy użyciu telefonu je zmienił. Dziś wchodzi na steama, hasło też nie działa a jak klika 'Zapomnialem hasla' i podaje login to wyskakuje mu email (l*****@v****.***) a oryginalnie miał e-mail rozpoczynający się na literę K... Czyli ktoś włamał się na email, zmienil haslo, zmienil email do steama, haslo itp... 

Teraz pytanie... czy jest jakakolwiek możliwość odzyskania konta? Skiny z tego konta nadal na nim są, tak samo gry :)

Daję 30 like za pomoc, z góry dzieki ;)

916741414680034286162.png

Opublikowano

To co kolega wyżej, innego sposobu nie ma, jeżeli chcesz odzyskać konto to musisz mieć jakieś dowody, że to twoje konto

Opublikowano

Jeżeli miał jakieś gry (pisales cos o cs'ie) pisze do supportu podaje :

-oryginalny mail

-jakaś lista znajomych

-Kody użyte do aktywacji gier

-Lista gier 

-Daty zakupu gier/ jak je kupowałeś (wpisywałeś kody/kupowałeś na steam itp)

Maila będzie trudniej przywrócić jak nie podał numeru telefonu do weryfikacji 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Nie nie nie..................

Jeżeli chcesz odzyskać konto, musisz zrobić zdjęcie karteczce z np. cs'a z kodem oraz na niej napisać numer zgłoszenia (obok, na tej samej), w odzyskaniu konta pomoże również jeżeli podasz adresy kont paypal z których robiłeś zakupy (jeżeli coś przez niego kupowałeś), ale jeżeli płaciłeś kartą ostatnie numery kart kredytowych wraz z danymi kto za to płacił :) już raz przechodziłem przez procedurę.

zgłoszenie jeśli piszesz po polsku możesz trochę poczekać na odpowiedź, polecam napisać w języku angielskim.. :)

Powodzenia!

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

Nie nie nie..................

Jeżeli chcesz odzyskać konto, musisz zrobić zdjęcie karteczce z np. cs'a z kodem oraz na niej napisać numer zgłoszenia (obok, na tej samej), w odzyskaniu konta pomoże również jeżeli podasz adresy kont paypal z których robiłeś zakupy (jeżeli coś przez niego kupowałeś), ale jeżeli płaciłeś kartą ostatnie numery kart kredytowych wraz z danymi kto za to płacił :) już raz przechodziłem przez procedurę.

zgłoszenie jeśli piszesz po polsku możesz trochę poczekać na odpowiedź, polecam napisać w języku angielskim.. :)

Powodzenia!

Wtf? Ja pisałem po Polsku i odpowiedz dostałem w mniej niż 24h 

#JebacSygnatury

Opublikowano

Wtf? Ja pisałem po Polsku i odpowiedz dostałem w mniej niż 24h 

a ja pisałem 3-4 wiadomości w jednym tickecie i odpisywali mi co 3-4 dni.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

a ja pisałem 3-4 wiadomości w jednym tickecie i odpisywali mi co 3-4 dni.

Język nie ma dużego znaczenia. Zależy czy Ci się poszczęści. Mogą odpisać nawet w 1 dzień a czasem zajmuje to nawet miesiąc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...