Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić aimbota ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

po pierwsze proszę nie pisać że w AutoIt się nie da, BO SIĘ DA.

Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko łatwiejsze i trudniejsze.

Nie proszę was o kod ! Tylko linki do pomocnych stron, jak to zacząć, czy ciężko będzie wygrzebać potrzebne pliki z gry, czy w ogóle będzie coś takiego potrzebne ??

Z resztą dam sobie radę ;) pisać w AI umiem :D. To będzie mój pierwszy poważniejszy program tego typu także proszę o pomoc. Możecie się rozpisywać po 1000 punktów nawet :), potrzebny mi ogólny plan co robić pokolei. 

Zobaczymy jak wyjdzie B)

Opublikowano

­1. zainstaluj Visual Studio 2015/13 lub Code::Blocks z MinGW jak chcesz się męczyć

2. naucz się c++

3. naucz się assemblera

4. naucz się reverse engineeringu (hookowanie funkcji to protip)

5. naucz się jak działa gra pisana w dx3d

6. profit

jakieś jeszcze głupie pytania?

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Oczywiście że w autoit da się zrobić aimbota.

Do gry przeglądarkowej: https://www.youtube.com/watch?v=TTsKz6T5I4M

Do cs go, prawdopodobnie działający na pamięci: https://www.youtube.com/watch?v=vTLgUyLKEWY

I drugi do cs go który działa (tak mi się przynajmniej wydaje) jak ten do gry przeglądarkowej, czyli za pomocą pixelsearch: https://www.youtube.com/watch?v=MM8TToOjiiA

linki w górę

Opublikowano

Mówił ktoś że się nie da ?

Tylko ci się wydaje jak widać że to proste, w sumie tak ale trzeba spełnić ponad połowę warunków które podał @ Phoenix_PL i żadne pixelelowanie w tym nie pomoże bo był by to ślimak a nie aimbot. Zresztą działanie widać wyraźnie i bez modyfikacji postaci nie było by możliwe 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Oczywiście że się da zrobić wszystko. 
Tyle że w AutIT będzie to bardzo powolne lub będzie pochłaniało masę pamięci komputera. 
Innymi słowy szkoda próbować :)

v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v^v

Opublikowano

NoMadMemory,

albo (choć nie jestem pewnien czy sie da podmieniać...)

Zrób program który podmienia skiny, a po zakończeniu działania (np ESC) daje stare.

Na czym ma to polegać? Grasz w CT, klikniecie F1 to wybranie w Bocie na przeciwnikow TT.

Program podmienia wyglady TT, ktore Ty bys przygotowal dodajac np cala czarna glowe.

Potem pixel search na dany wyjątkowy kolor np 0x000000. Wazne zeby nie bylo innego takiego na mapie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...