Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wągry

kasper777

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sie pozbyc tych skurwialych wągrów na nosie? Nie wycisne ich bo potem bede mial nos jak rudolf i mi pryszcze wyskocza. Jakies maseczki czy cos pomagaja? Co robic???

Opublikowano

plasterkiem czosnka obwiniac wagry i nakleic na to plaster zeby nie spadlo po dniu sciepac

probowales w ogole ten sposob?

juz widze jak to wyglada, mam caly czerwony i podrazniony nos, a wągry jak byly tak sa

moze jeszcze sok z cytryny?

Opublikowano

Zalej ryż mlekiem i zostaw go na kilka godzin.Poem zblenduj mieszanke na jednolita papke i przed snem uzyj na oczyszczona twarz jako peelingu.Wykonuj delkiatne okrężne ruchy skupiając sie na miejscach gdzie wągrów jest najwięcej. Nastepnie przemyj twarz letnia wodą.

Opublikowano

Zalej ryż mlekiem i zostaw go na kilka godzin.Poem zblenduj mieszanke na jednolita papke i przed snem uzyj na oczyszczona twarz jako peelingu.Wykonuj delkiatne okrężne ruchy skupiając sie na miejscach gdzie wągrów jest najwięcej. Nastepnie przemyj twarz letnia wodą.

probowales? jak efekty?

ryz gotowany tak?

Opublikowano

Najlepiej uciąć, polać wodą kolońską,odczekać i fluidem sobie zasmarować..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Mi pomogła maść cynkowa. Trochę w*****a bo to widać, że masz posmarowane (biały kolor) i czasem można zapomnieć o tym np zaswędzi po czym to dotkniesz i rozmażesz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...