Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kosa bez prowizji

HalfLife3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jest jakiś sposób, aby ominąć prowizję? Bo mam kilka skinów drogich i chciałem sobie kupić kosę z czego mi zabiera jakies 5-10euro.

Tak, jak na csgodouble wrzucasz cos do ich inventory i dostajesz coinsy, tylko inna strona bo tam skiny sa ze steam analyst i są droższe niż na steam. ( nie chodzi mi o granie na ruletce )

Pozdrawiam.

Opublikowano

skiny powymieniaj na klucze na csgolounge i potem za klucze kup kose c;

Za skiny klucze wymienić a później za klucze kupić kosę ( wymienić na csgolounge )

Próbowałem tak wczoraj zrobić na tej stronie i dałem skina za klucze, dodały mnie jakieś dzieci np virtus.pro najlepsi i zawracali mi tylko głowę bo przez 30minut pisał że ma klucze po czym że steam mobile nie ma, no i na tym się skończyło że 10x dałem za klucze dodały mnie jakieś osoby co miały kilka wymian.

Opublikowano

Za skiny klucze wymienić a później za klucze kupić kosę ( wymienić na csgolounge )

Próbowałem tak wczoraj zrobić na tej stronie i dałem skina za klucze, dodały mnie jakieś dzieci np virtus.pro najlepsi i zawracali mi tylko głowę bo przez 30minut pisał że ma klucze po czym że steam mobile nie ma, no i na tym się skończyło że 10x dałem za klucze dodały mnie jakieś osoby co miały kilka wymian.

To po co dodajesz ich do znajomych? czekaj aż dostaniesz offke i tyle

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Może popatrz na CSGODiceGame . tylko tam nie ma dużego wyboru w kosach . ja tak robię jak mam dużo skinów i wymieniam na 1 /2 droższe . tylko nie przyjmują z kolekcji shadow i skiny poniżej 15 centów . czasami można trafić na ceny 1:1 a czasami nawet na plus

A jak masz skiny warte powyżej 1/2 € to plecam kickbackcom tylko żeby odblokować sklep trzeba rozegrać 10 meczy 1vs1 [ coś takiego jak zengaming ] ceny też są różne czasami na + a czasami na - dlatego trzeba sprawdzać . duży wybór kos

Obie strony godne zaufania . na ofke czekam 1 sekundę i od razu dodają do portfela .

Opublikowano

Może popatrz na CSGODiceGame . tylko tam nie ma dużego wyboru w kosach . ja tak robię jak mam dużo skinów i wymieniam na 1 /2 droższe . tylko nie przyjmują z kolekcji shadow i skiny poniżej 15 centów . czasami można trafić na ceny 1:1 a czasami nawet na plus

A jak masz skiny warte powyżej 1/2 € to plecam kickbackcom tylko żeby odblokować sklep trzeba rozegrać 10 meczy 1vs1 [ coś takiego jak zengaming ] ceny też są różne czasami na + a czasami na - dlatego trzeba sprawdzać . duży wybór kos

Obie strony godne zaufania . na ofke czekam 1 sekundę i od razu dodają do portfela .

Mam ponad 50euro wiec mam nadzieje ze wyjde na +

Opublikowano

o nie

to on

człowiek, który w 1 temacie ma lema, a w drugim g3 i 4/19 na kałaszkach

Tradeboty to np:

https://steamcommunity.com/id/Elmagnar

Dajesz mu np. 7 skinów o wartości 1€ za 1 skina za 0,95€, bot od razu przyjmuje lub odrzuca ofertę.

napisalem 1temat bo bylem wkurzony ta zmiana rang, zreszta niezly scamm, pewnie chciales mnie strolowac bo skad mam pewnosc ze to jest bot a nie gosciu co sie podszywa?

Opublikowano

napisalem 1temat bo bylem wkurzony ta zmiana rang, zreszta niezly scamm, pewnie chciales mnie strolowac bo skad mam pewnosc ze to jest bot a nie gosciu co sie podszywa?

Co za typ.. ;-;

Topic, najlepiej będzie szukać ofki na lounge. :)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...