Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy chcielibyście zagrać na serwerze na modach, 1.7.10?

Serwer na Modach  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcielibyście serwer do minecrafta na modach technicznych???

• TAK
      12
    • NIE
      3
  2. 2. Jeśli tak, to na własnej paczce modów czy jakimś gotowym modpacku???

• Gotowym
      6
    • Własnym
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcieć serwer ja akurat chciałbym ale na wersji 1.6.4 to wtedy mi się najlepiej grało :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1.6.4 to faktycznie dobre czasy, ale jak musisz na 1.7 to chyba 1.7.2. Tam było BARDZO dużo modow. Spróbujcie se pobrać mody na potwory te duże (dawno nie grałem nie pamiętam chyba MoCreatures nwm jak się pisze) I coś do automatycznego budowania budynków. I NIE ZAPOMNIJCIE O LUCKY BLOCKACH. Tera gm 0 jest mega. (Radził bym sprawdzenie podzespołów bo chyba nie chcecie mieć MEGA LAGA KOMPA)

Pamiętaj, jeśli czegoś chcesz, to możesz to zrobić. Zaczynając od robienia strony w html, kończąc na wchodzeniu do siedziby Microsoft, jako główny programista Windowsa :)

Opublikowano

1.6.4 to faktycznie dobre czasy, ale jak musisz na 1.7 to chyba 1.7.2. Tam było BARDZO dużo modow. Spróbujcie se pobrać mody na potwory te duże (dawno nie grałem nie pamiętam chyba MoCreatures nwm jak się pisze) I coś do automatycznego budowania budynków. I NIE ZAPOMNIJCIE O LUCKY BLOCKACH. Tera gm 0 jest mega. (Radził bym sprawdzenie podzespołów bo chyba nie chcecie mieć MEGA LAGA KOMPA)

Mogę zrobić serwer z modami i wersją jaką wy chcecie.

Opublikowano

siemka a wie ktoś jak naprawić problem przy logowaniu na serwer na modach własnym logowanie ? bo się wiesza w pewnym sensie pisze logowane ... na dirtowym tle i nic potem z góry thx za ewentualną pomoc na pw .

ja jestem z tych ludzi co się starają być samodzielnymi więc głosuje za własną paczką . na 1.7.10 jest obecnie najwięcej modów więc lepiej na tym zostawić 1.6.4 przeminęło :)

Opublikowano

Można by było tylko serwer musi miec dobre mody, bo juz kilka dobrych serwerow jest i oczywiście zależy jak chcesz dla kolegow czy dla wszystkich bo jak dla wszystkich bedzie potrzebna dobra reklama!/

Opublikowano

Oczywiście zależy jak chcesz dla kolegow czy dla wszystkich bo jak dla wszystkich bedzie potrzebna dobra reklama!/

Serwer będzie dla wszystkich (a jeśli chodzi o reklamę to z tym nie będzie większego problemu :) )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...