Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE

patrykziom12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie odradzam Polak Potrafi strasznie pokręcona famka. Jak Boo jest nawet spoko to Shiroe ma troche manie narcystyczną to samo mogę napisać o khadow.

Opublikowano

Ogólnie odradzam Polak Potrafi strasznie pokręcona famka. Jak Boo jest nawet spoko to Shiroe ma troche manie narcystyczną to samo mogę napisać o khadow.

Fam ta upadła już bardzo dawno temu (około rok). Mimo wszystko jest to jedyna fam która łączy na serwerze tak wielu polakow. Inne - owszem. Może i są ale tak średnio z ich rozwijaniem się (piszę myśląc o przyszłości, nie na obecną sytuacje)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Fam ta upadła już bardzo dawno temu (około rok). Mimo wszystko jest to jedyna fam która łączy na serwerze tak wielu polakow. Inne - owszem. Może i są ale tak średnio z ich rozwijaniem się (piszę myśląc o przyszłości, nie na obecną sytuacje)

@Kyosha nie wiem czy słyszałeś ale "polakpotrafi" ostatnio rozpadło się w ten sposób że shiroe wywalił wszystkich (zostawił licząc z sobą z 6 osób)i nie rekrutują nikogo już. Teraz na DE wyrzutki z polak potrafi zrobili oddzielną fam "RaeRauko" czy coś takiego xD

jAKIE RAT serwera sa na de

Wydaje mi się że mogą być lekko podwyższone raty do expa :) ale może być to błędne odczucie bo dawno na pl'u nie grałem.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...